نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در کامپوننت WebBorwser

  1. #1

    Unhappy مشکل در کامپوننت WebBorwser

    با سلامو ختسه نباشید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی
    دوستان من توی وی بی کامپونت shdocvw.dll رو فراخوانی کردم که توی کامپونت های وی بی هست و به اسم WebBrowser1 توی وی بی سوار میشه
    کاری که من یخوام اینجا انجام بده اینه
    که مثلا من یه وب رو توی WebBrowser1 میارم بالا میخوام کاری بکنم که مثلا اگه سورس صفحه ای که میارم بالا
    این باشه
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <HTML><HEAD>
    <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"></HEAD>
    <BODY></BODY></HTML>

    یه پیغامی بده بگه مثلا این صفحه خالی است

    لطفا اگه راهنمایی کنید ممنونم میشم دوستان منظورم اینه که برنامه بیاد تو سورس وب بگرده اگه فلان کلمه بود یه پیغام بده
    ممنون منتظر جواب هستیم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کامپونت web borwser

    نقل قول نوشته شده توسط hackershz مشاهده تاپیک
    یعنی اینجاکسی بلد نیست ؟
    دوست عزیز می تونم یه خواهشی ازت بکنم؟دیگه این جمله بالایی رو تکرار نکن.اینجا اساتید بزرگواری هستند که در کمک به دیگران مضایغه نمی کنند.ممکنه وقتش رو نداشته باشند یا بنابر دلایلی صلاح ندونند که پاسخ بدند.
    در ضمن پست هایی رو هم که ایجاد کردی و دیگران پاسخ دادند رو پاک نکن.اینجا وقتی کسی کمک میکنه به همه کمک میکنه نه فقط به شما .بنابر این سوال خودت رو که در واقع جواب دیگران میتونه باشه پاک نکن و زحمات کسانی رو که بهت پاسخ دادند رو ضایع نکن.

    خب بریم سروقت سوالت:

    واسه بدست آوردن سورس یه صفحه باید از کنترل Microsoft Internet transfer control استفاده کنی نه وب بروزر

    RichTextBox1.Text = Inet1.OpenURL(www.google.com, icString)

    واسه شما و دیگران که مشتاقند راهش رو بدونند یه نمونه ضمیمه کردم.البته اگه باز پاکش نکنی

    بقیه اش دیگه سخت نیست .چون واسه مقایسه رشته ها توی سایت کلی بحث شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کامپونت web borwser

    تشکر از شا اما یه سوال دیگه وقتی من این سورس رو بدست میارم چطور بفهمم که یه کلمه توش هست یا نه ؟ یعنی اگه سورس توش کلمه ی google پیغام بده یه کلمه هست من مشکلم اینه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کامپونت web borwser

    دوست عزیز ،به قوانین سایت احترام بزار و هر سوال رو در یک تاپیک جداگانه بپرس.ضمنا در رابطه با جستجوی کلمه در رشته ریاد بحث شده.به خودت کمی زحمت بده و جستجو کن.راهنمایی:
    InStr() رو جستجو کن

    ازین گذشته مگه جناب MBT925 ، مدیر محترم ،در این تاپیک به همین سوال خود شما ، پاسخ ندادند؟!
    https://barnamenevis.org/showpo...07&postcount=3
    آخرین ویرایش به وسیله Babak.Hassanpour : یک شنبه 06 اردیبهشت 1388 در 10:33 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کامپونت web borwser

    ممنونم اما اینی که شما دادی درباره جستجو نیست بلکه درباره جایگزینی هست

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کامپونت web borwser

    تا جستجو انجام نشه که جایگزینی غیر ممکنه
    عزیزم با توابع کارهای زیادی میشه کرد.لزوما کاربرد یه تابع همونی نیست که واسش تعریف کردند.با کمی تغییر و خلاقیت میشه عملکرد دلخواه رو ازش بدست آورد
    این کد جستجو در رشته است.خوب به کار تابع Instr دقت کن.

    Public Function FindNext(ByVal Text As String, _
    ByVal Search As String, _
    Optional ByVal Position As Long, _
    Optional CaseSensitive As Boolean, _
    Optional ByVal Up As Boolean) _
    As Long
    Dim lPos As Long
    Dim lFind As Long

    If Text <> "" Then
    If Position < 1 Then Position = 1
    If Position > Len(Text) Then Position = Len(Text)
    If Up Then
    lPos = Position - 1
    While lPos > 0
    lFind = InStr(lPos, Text, Search, Abs(Not CaseSensitive))
    If lFind = lPos Then
    lPos = 0
    Else
    lFind = 0
    lPos = lPos - 1
    End If
    Wend
    FindNext = lFind
    Else
    FindNext = InStr(Position + 1, Text, Search, _
    Abs(Not CaseSensitive))
    End If
    End If
    End Function



    کسی از جستجو کردن ضرر ندیده.جستجو کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •