نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال بانك sql به سايت

  1. #1

    اتصال بانك sql به سايت

    سلام.
    من قبلاً تو سايتم بانك اكسس رو به كمك aspكلاسيك متصل كردم.
    حالا ميخوام بانك sqlرو به سايتم وصل كنم كسي ميتونه كدشو برام بنويسه؟
    با asp,vbscript,javascriptهركدوم باشه مشكلي نيست.


    ممنون

  2. #2
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: اتصال بانك sql به سايت

    با javascript و vbscripts در سمت کلاینت امکان پذیر نیست.
    ولی با asp یا asp.net میشه که میتونید نمونه کدهای مربوط را در بخش مرتبط پیدا کنید.

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: اتصال بانك sql به سايت

    دوست عزیز... کانکشن استرینگ مورد نیاز شما جهت اتصال به بانک اطلاعاتی MS SQL به طریق زیر است :


    <%
    Dim adoCon 'Database Connection Variable
    Dim strCon 'Holds the Database driver and the path and name of the database
    Dim strSQLServerName 'Holds the name of the SQL Server (This is the name/location or IP address of the SQL Server)
    Dim strSQLDBUserName 'Holds the user name (for SQL Server Authentication)
    Dim strSQLDBPassword 'Holds the password (for SQL Server Authentication)
    Dim strSQLDBName 'Holds name of a database on the server

    'Enter the details of your Microsoft SQL Server and database below
    strSQLServerName = "(local)"
    strSQLDBUserName = "USERNAME"
    strSQLDBPassword = "PASSWORD"
    strSQLDBName = "DATABASE NAME"

    'MS SQL Server OLE Driver
    strCon = "Provider=SQLOLEDB;Server=" & strSQLServerName & ";User ID=" & strSQLDBUserName & ";Password=" & strSQLDBPassword & ";Database=" & strSQLDBName & ";"
    Set adoCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    adoCon.connectionstring = strCon
    adoCon.Open
    %>


    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: اتصال بانك sql به سايت


    <%
    Dim adoCon 'Database Connection Variable
    Dim strCon 'Holds the Database driver and the path and name of the database
    Dim strSQLServerName 'Holds the name of the SQL Server (This is the name/location or IP address of the SQL Server)
    Dim strSQLDBUserName 'Holds the user name (for SQL Server Authentication)
    Dim strSQLDBPassword 'Holds the password (for SQL Server Authentication)
    Dim strSQLDBName 'Holds name of a database on the server

    'Enter the details of your Microsoft SQL Server and database below
    strSQLServerName = "(local)"
    strSQLDBUserName = "USERNAME"
    strSQLDBPassword = "PASSWORD"
    strSQLDBName = "DATABASE NAME"

    'MS SQL Server OLE Driver
    strCon = "Provider=SQLOLEDB;Server=" & strSQLServerName & ";User ID=" & strSQLDBUserName & ";Password=" & strSQLDBPassword & ";Database=" & strSQLDBName & ";"
    Set adoCon = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    adoCon.connectionstring = strCon
    adoCon.Open
    %>


    [/quote]

    سلام و با تشكر از كد تون.
    مي خواستم بگم خط 19 ارور مي گيره و چون من اولين ارتباطم با sql رو مي سازم.مي شه مثلاً كدي براي آوردن اطلاعات از جدولي به نام test در ديتا بيسي به همين نام رو بنويسيد البته sqlمن نه user داره نهpass


    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: اتصال بانك sql به سايت

    دوست عزیز از یکی از بانک های اطلاعاتی آماده MS SQL به عنوان بانک اطلاعاتی استفاده کنید و در قسمت نام کاربری، sa و برای پسورد هم چیزی وارد نکنید و تست کنید... موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •