نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب event مناسب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    انتخاب event مناسب

    با سلام
    من در datagridview خود vs یک چک باکسی گذاشتم که وقتی می خوام edit میکنه یه کاری انجام بده اما چند تا مشکل دارم
    من اینو تو event cell value changed گذاشتم اما مشکل این در این مورد بود که اگه edit می کنه بعد از چند لحظه این event اجرا می شه و یا اصلا اجرا نمی شه
    و در event after edit که خودش چند لحظه بعد از اون اجرا میشه
    در کل من می خوام به محظ اینکه کاربر توی checkbox کلیک کرد و مقدارش رو عوض کرد اجرا بشه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    جواب از Mostafaaa با کمی تغییر


    private bool HandlerAdded = false;
    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {
    if (HandlerAdded == false)
    {
    e.Control.TextChanged += ECTextChanged;
    HandlerAdded = true;
    }
    }
    private void ECTextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.CurrentRow.Cells["ChexkBox"].Value = true;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    با تشکر از راهنمایی شما
    اما من هیچ چی نفهمیدم میشه یه کم توضیح بدین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    خوب این یکی از ایونت های دیتاگرید که اسمش EditingControlShowing که وقتی یکی از Cell ها داره تغییر می کنه فایر میشه و توسط e.Control میتونی به کنترلی که کارش Edit کردن است برسی.خوب ماهم ایونت TextChange اون کنترل رو در EditingControlShowing بهش اضاف کردیم و از یک bool واسه ی اینکه فقط یکبار این اتفاق(اضافه کردن ایونت) بیوفته استفاده کردیم و در ایونت TextChange ستونی که CheckBox درون اون قرار داره رو بهش مقدار true دادیم که موجب checked شدنش بشه


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    حالا که سوال رو با دقت می خونم بنظر میاد منظورتون رو اشتباه فهمیدم
    البته متوجه هم نمیشم مشکلت رو. بهتر توضیح بده تا شاید بتونم جواب بدم چی کار می خوای بکنی؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    من می خوام به محظ اینکه مقدار سلول تغییر کرد یه کاری بکنه در رویداد change value همراه با تاخیر انجام میشه
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    پس درست فهمیده بودم اون کاری که می خوای انجام بدی رو تو TextChange بنویس

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: انتخاب event مناسب

    باز هم از شما تشکر می کنم اما من با checkbox کار دارم نه با textbox در درون datagridview

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •