نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اولین مشکل در کیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    اولین مشکل در کیک

    سلام به دوستان
    با آموزش ساخت لینک دونی "الوان وب" جلو رفتم
    در آخر بخش 2 بعد از نگاه کردن به نتیجه برنامه دیدم چیز هایی دیده میشه که توی view که ساختم نیستند.
    (عکس ضمیمه شده خارج کادر قرمز)
    دلیل اون چیه؟ چرا خود به خود ایجاد شده و چگونه میشه کنترلشون کرد؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله reza.palang : دوشنبه 07 اردیبهشت 1388 در 00:50 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <?php echo $html->charset(); ?>
    <title>
    <?php __('CakePHP: the rapid development php framework:'); ?>
    <?php echo $title_for_layout; ?>
    </title>
    <?php
    echo $html->meta('icon');

    echo $html->css('cake.generic');

    echo $scripts_for_layout;
    ?>
    </head>
    <body>
    <div id="container">
    <div id="header">
    <h1><?php echo $html->link(__('CakePHP: the rapid development php framework', true), 'http://cakephp.org'); ?></h1>
    </div>
    <div id="content">

    <?php $session->flash(); ?>

    <?php echo $content_for_layout; ?>

    </div>
    <div id="footer">
    <?php echo $html->link(
    $html->image('cake.power.gif', array('alt'=> __("CakePHP: the rapid development php framework", true), 'border'=>"0")),
    'http://www.cakephp.org/',
    array('target'=>'_blank'), null, false
    );
    ?>
    </div>
    </div>
    <?php echo $cakeDebug; ?>
    </body>
    </html>


    تمام view های که شما در کیک ایجاد می کنید در نهایت در داخل یک layout (کد بالا)قرار گرفته و نمایش داده می شوند.مسیر پیشفرض این فایل cake\libs\view\layouts\default.ctp هستش که شما می تونید اون رو به صورت دلخواه ویرایش کنید.view توسط کدی که به رنگ سبز مشخص شده در اون بخش از قالب render می شه و اون تیکه اضافی رو هم که بهش اشاره کردید رو می تونید با حذف کد قرمز از بین ببرین که مربوط به اطلاعات debug هستش.
    در ضمن شما می توانید با قرار دادن layout خودتان در مسیر app\views\layouts\default.ctp قال پیشفرض کیک را رونویسی کنید.یعنی کیک از این پس این layout را به عنوان پیشفرض در نظر می گیرد.
    آخرین ویرایش به وسیله realman : چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388 در 20:47 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    توسط کدی که به رنگ سبز مشخص شده در اون بخش از قالب render می شه و اون تیکه اضافی رو هم که بهش اشاره کردید رو می تونید با حذف کد قرمز از بین ببرین که مربوط به اطلاعات debug هستش.
    لطفا چیزی رو که دقیقا نمی دونید به عنوان راه حل ارائه ندید ( برنخوره )
    دلیلش استفاده از Scaffolding ه. که هسته Cake در صورتی که از Scaffolding استفاده کنید ویویی رو به صورت خودکار براتون می سازه!

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    نقل قول نوشته شده توسط cybercoder مشاهده تاپیک
    لطفا چیزی رو که دقیقا نمی دونید به عنوان راه حل ارائه ندید ( برنخوره )
    دلیلش استفاده از Scaffolding ه. که هسته Cake در صورتی که از Scaffolding استفاده کنید ویویی رو به صورت خودکار براتون می سازه!

    موفق باشید
    خواهش می کنم.متاسفانه می دونستم و جواب دادم.اگر یه زحمت کوچیک می کشیدین واون سایتی رو که آموزش داده بود می دید، متوجه می شدین که از scaffold استفاده نشده!!!و تمام view ها به صورت دستی ساخته شدند.
    شما هم لطفا تا وقتی چیزی رو کامل بررسی نکردید اظهار نظر نکنید (بر نخوره!!)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    در ضمن راه دیگه هم برای حذف اطلاعات debug از قسمت پایین وجود داره و اون استفاده از کد
    Configure::write('debug', 0);

    هستش .
    موفق باشد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    اگر یه زحمت کوچیک می کشیدین واون سایتی رو که آموزش داده بود می دید، متوجه می شدین که از scaffold استفاده نشده!!!و تمام view ها به صورت دستی ساخته شدند.
    شما هم لطفا تا وقتی چیزی رو کامل بررسی نکردید اظهار نظر نکنید (بر نخوره!!)
    دلیلی برای بررسی وجود نداره صورت مسئله عوض شده دو چیز متفاوت که حالا یکی شده!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    حالا بحث رو عوض کنیم

    کلا یک توضیح در مورد این میشه بدید؟!
    var $scaffold;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    Scaffolding یکی از قابلیت های فوق العاده زیبای کیکه ،که به شما امکان ساخت یک CRUD (create, retrieve, update and delete) رو تنها با اضافه کردن کد var $scaffold در کنترلر مورد نظرتون می ده.یعینی شما تنها با ساختن یک Model و یک Controller دارای یک Application با قابلیت های ایجاد، بازیابی، به روز رسانی و حذف هستید.
    It's really Cake!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    یعنی با اضافه کردن var $scaffold به خودکار قانکشن های crud رو انجام میده؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    نقل قول نوشته شده توسط realman مشاهده تاپیک
    در ضمن راه دیگه هم برای حذف اطلاعات debug از قسمت پایین وجود داره و اون استفاده از کد
    Configure::write('debug', 0);
    هستش .
    موفق باشد.
    البته قصد من همه چیزهای اضافی بود. همه چیز ها غیر از اون چیز هایی که توی View ها ساخته شده
    و حالا یک مسئله دیگه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: اولین مشکل در کیک

    نقل قول نوشته شده توسط reza.palang مشاهده تاپیک
    البته قصد من همه چیزهای اضافی بود. همه چیز ها غیر از اون چیز هایی که توی View ها ساخته شده
    و حالا یک مسئله دیگه
    خوب خیلی سادست.کافی یک layout مختص خودتون ایجاد کنین.به همون شکلی که توضیح دادم و در مسیر ذکر شده ذخیره کنی.ن و یا همون layout پیشفرض cakephp رو ویرایش کنین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •