نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ++casting in vc

  1. #1

    ++casting in vc

    سلام تا انجایی که من یادم میاد تو C++‎ برای cast کردن به این سبک عمل میکردیم

    float x;
    int y;
    y=(int)x;
    من یه windows form app تو vC++‎ ساختم حالا میخوام محتویات یه textBox1 تو منغیر f بریزم

    float a,t;
    t=float( textBox1 -> Text->ToString() ) ;
    ولی این err میده

    error C2440: '<function-style-cast>' : cannot convert from 'System::String ^'
    لطفا اگر میشه در مورد علامت ^ و :: هم یه توضیح مختصری بدید

  2. #2

    نقل قول: ++casting in vc

    textBox1->Text رشته را بر می گرداند و شما اشتباها ToString را بر می گردانید که باز یک رشته هست. باید از ToSingle یا ToDouble برای تبدیل رشته به عدد استفاده کنید:

    float myfl = System::Convert::ToSingle( textBox1->Text );
    double myDb = System::Convert::ToDouble(textBox1->Text);

    لطفا اگر میشه در مورد علامت ^ و :: هم یه توضیح مختصری بدید
    وقتی یک پروژه windows form می سازید دیگر تنها با ++C مرسوم کار ندارد، بلکه با C++‎/CLI برنامه می نویسید که همان نوع .NET و مدیریت شده است.

    ^ جایگزین * برای حافظه مدیریت شده است که برای کار با اشیا در .NET استفاده میشود.
    :: نیز برای تعیین و شناساندن حوزه های تعریف شده هست، مثلا ToDouble در حوزه Convert و Convert در حوزه System هست.


  3. #3

    نقل قول: ++casting in vc

    برنامه ای که با clr مینویسیم برای اجرا کردن در سیستمی که میخواهیم این برنامه رو نصب کنیم نیاز به فریمورک دارند ؟

  4. #4

    نقل قول: ++casting in vc

    برنامه که با CLR می نویسید نیازمند نصب همان نسخه Net Framework. در سیستم کاربر هست. (به علاوه Visual C++‎runtime)

    در ++visual C پروژه های MFC و Win32 از نوع native هستند و تنها نیازمند نصب چند فایل کم حجم تحت عنوان visual C++‎-runtime هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •