نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارسال متغیر بین دو فایل php

  1. #1

    ارسال متغیر بین دو فایل php

    با سلام.
    در صورتیکه بخواهیم از متغیرهای تعریف شده در یک فایل جهت تصمیم گیریهای بعدی در فایل دیگری استفاده کنیم چگو نه می توانیم این متغیرها را به فایل دیگر بفرستیم.
    البته بدون استفاده از فرم.
    ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    استفاده از Session و یا کو کی ها و یا اینکه با استفاده از متد GET این کار رو انجام بدین و یا اینکه یک INPUT HIDEN بزارین و مقادیر به فرم های بعدی پست شود

  3. #3

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    سلام
    می شه بیشتر توضیح بدین؟
    البته برای دریافت مشکلی نیست ولی با چه دستوری ارسالش کنیم؟
    در ضمن چطوری میشه از یک فایل phpدرخواست نمایش یک فایل php دیگه رو داشت.
    البته بدون request چون request فایل دیگه رو به این فایل ضمیمه میکنه.
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    سلام . همون طور که دوستمون گفت seesion بهترین انتخابه . مثالی رو برات میرام تا متوجه شی :

    میخوام متغییری رو که اسمش test هست به صفحهی بعدی بفرستم. اول اونو تو یه متغییر session میزارم بعد تو صفحه ی بعد اونو دوباره میگیرم.
    $_SESSION['temp']=$test;


    حالا تو صفحه ی بعد اونو از session پس میگیریم :



    $test=$_SESSION['temp']



  5. #5

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    ممنون
    ميشه براي قسمت دوم هم يه راهنمايي بفرماييد؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    نقل قول نوشته شده توسط hadiaj168 مشاهده تاپیک
    ممنون
    ميشه براي قسمت دوم هم يه راهنمايي بفرماييد؟
    آموزش کار با session ها

  7. #7

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    این میگه متغیره
    سشن تا زمانی که دوباره ست نشه یا انست نشه یا مرور گر بسته نشه هستش
    شما میتونی برای دریافت از متد پست استقاده کنید هم را حت تره هم اسون تره
    برای ارسال میتونی از فرم یا هرچی که خواستی رسال کنی و برای دریافت هم

    $a = $_POST['name'];

  8. #8

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    عزیزم به سوال توجه کن که گفته بدون استفاده از فرم.

  9. #9

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    این هم جواب قسمت دوم اگه درست متوجه سوالت شده باشم :

    header("location:test.html");

  10. #10
    کاربر جدید آواتار aysan_gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    29

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    سلام اون طوري كه شما گفته بوديد منم نوشتم ولي من نتونستم اجرا كنم
    ميشه بگين چرا
    در ضمن ارور نامعتبر بودن سس‍ن ميده

  11. #11

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    بایستی تو تمام صفحاتی که در اون از متغییر session استفاده میکنی، اول صفحه قبل تمام کدها این کد رو بنویسی

    session_start();


    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    سلام
    اگر متغییرم آرایه باشه و بخوام مقدار کل آرایه را بفرستم به صفحه ای دیگه، اونوقت باید چکار کنم.
    استفاده از session، $_GET، $_POST و cookies برای ارسال متغییرهای معمولی خوبه، ولی برای ارسال یک آرایه با هزار اندیس چه راه حلی وجود داره؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Taimaz_222
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    L'ordinature
    پست
    215

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    راه حلش رو خودم پیدا کردم.
    اندیس های آرایه رو با الحاق به همدیگه می چسبونیم تا بشه یک متغیر معمولی، انوقت با متد POST می فرستیمش به صفحه بعدی و در صفحه ی بعدی با دستور explode اندیس ها رو جدا می کنیم تا آرایه از دوباره ساخته بشه.

  14. #14

    نقل قول: ارسال متغیر بین دو فایل php

    درود دوستان
    روشهایی که دوستان ارایه کردن مثل سشن و فرم روشهای خوبی هستن ولی اصولی ترین روش استفاده از دیتابیس هست شما میتونید اطلاعاتی که لازم دارید عمومی باشند درون دیتابیس ذخیره کنید و هر جا نیاز بود تغییر یا فراخوانی کنید
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •