نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

  1. #1

    اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    با سلام
    دو فرم دارم می خوام وقتی در فرم 2 روی یک botton کلیک می کنم event ی از فرم 1 اجرا بشه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    متد public در فرم2 ایجاد کنید و در آن event مورد نظر را raise کنید. خارج از بدنه کلاس raise کردن event ممکن نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    اگر در فرم 2 یک instance از فرم 1 درست کردی خیلی راحت می تونی به event هاش subscribe کنی !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    اگر بخواهيم label که در فرم پدر باشه تغيير بديم چی ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hamid67fathi مشاهده تاپیک
    اگر بخواهيم label که در فرم پدر باشه تغيير بديم چی ؟؟
    یعنی مثلا text اون label رو عوض کنی ؟
    تو فرم child بنویس :

    parent.Controls["label1"].Text="etwas";

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    Error :
    Object reference not set to an instance of an object.

  7. #7

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    برای دسترسی به یه کنترل در فرم دیگه باید Modifiers=Public باشد(منظورم کنترل هستش)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    سلام
    من اين مورد رو نوشتم و modifiers رو هم public کردم

    Parent.Controls["error_lab"].Text = "پيغام سيستم : نام کاربری معتبر نميباشد";

    اما خطای زير رو داد :
    Object reference not set to an instance of an object.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    اول در فرم یک در کنترل لیبل خاصیت Modifiers=Public قرار بده سپس
    در فرم یک

    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Owner= this;
    f2.ShowDialog();

    در فرم دو

    this.Owner.Controls["label1"].Text = "new text";

    یا می تونی در فرم 2 برای راحتی کار از این کد هم استفاده کنی

    (this.Owner as Form1).label1.Text = "new text";

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    آیا میشه یک private void در فرم owner را اجرا کرد

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    جواب سوالمو خودن میدم
    اگه public void تعریف کنید توی فرم دوم می بینیدش.


    (this.Owner asForm1).comboBankLoad();

  12. #12
    کاربر جدید آواتار aysan_gh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    29

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    در مورد engine site php کسی چیزی میدونه؟
    لطفا راهنماییم کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    سلام
    من اين کار رو انجام دادم و جواب گرفتم mohsen_csharp جان
    اما با ديگه هيچ کدوم از پنجره هام به صورت child باز نميشن.
    و زمانی که دو کد زير رو باهم استفاده ميکنم خطا ميده :

    Form1 login = new Form1();
    login.MdiParent = this;
    login.Owner = this;
    login.Show();

  14. #14
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    سلام
    من هم دقيقا همين مشكل رو دارم و كدي رو كه دوستمون hamid67fathi نوشتن رو در برنامم نوشتم و خطا ميده.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_csharp مشاهده تاپیک
    اول در فرم یک در کنترل لیبل خاصیت Modifiers=Public قرار بده سپس
    در فرم یک

    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Owner= this;
    f2.ShowDialog();

    در فرم دو

    this.Owner.Controls["label1"].Text = "new text";

    یا می تونی در فرم 2 برای راحتی کار از این کد هم استفاده کنی

    (this.Owner as Form1).label1.Text = "new text";

    من از کد بالا جواب گرفتم ولی وقتی با فرم1 به فرم 2 مقدار میفرستم کار نمیکنه
    مثلا

    form2 frm=new form2("myName");

    جواب نمیده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    سلام چرا دو مشخصه زير با هم کار نميکنن و خطا ميدن ؟؟
    Form1 login = new Form1();
    login.MdiParent = this;
    login.Owner = this;
    login.Show();

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    يعنی کسی بلد نيست ؟؟

  18. #18

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    آقا ببخشد!

    هنوز همون بحث ابتدای تاپیک هست؟!!!!!!!!!!!!!!

    یعنی هنوز به نتیجه نرسیدید؟!!!!!!!!!!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    بله !!
    سؤال اين هست :
    چرا دو مشخصه زير با هم کار نميکنن و خطا ميدن ؟؟
    کد:
     Form1 login = new Form1();
    login.MdiParent = this;
    login.Owner = this;
    login.Show();

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    وقتی شما از فرم های mdi استفاده می کنید خوب فقط از MdiParent استفاده کنید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    حالا چطور ميشه از داخل يک کلاس به فرم پدر دسترسی داشت ؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    this.Parent as MainForm

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    توی خود کلاس مينويسم خطا ميده!
    کجا بايد بنويسم ؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    توی خود کلاس مينويسم خطا ميده!
    کجا بايد بنويسم ؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    يعنی همه مثل من بی سوادن ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    اینو تو کلاس فرزند باید بنویسی . و اسم فرم پدرت بزاری برای من اسمش MainForm بوده شاید برای تو یه چیز دیگه باشه .

    this.Parent as formName

  27. #27

    نقل قول: اجرا کردن یک event از فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط hamid67fathi مشاهده تاپیک
    سلام چرا دو مشخصه زير با هم کار نميکنن و خطا ميدن ؟؟
    Form1 login = new Form1();
    login.MdiParent = this;
    login.Owner = this;
    login.Show();
    دوست عزیز شما در خط زیر به فرم میگویید که پدر اون فرم جاری هستش
    login.MdiParent = this;
    بعد دوباره در خط زیر میگویید مالک اون فرم جاری هستش
    login.Owner = this;
    فقط خط اول کافیه و نیازی به نوشتن خط دوم نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •