نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    سلام

    من توی form1 یک button و یک dataGridView دارم .

    قصد دارم با زدن دکمه ، Form2 باز بشه و من یک فیلد را داخل textbox بنویسم و سپس اون سطر از dataGridView را حذف کنه .

    من دستور حذف را نوشتم و کار هم میکنه . حالا من میخوام از Form2 این یک سطر را از form1 حذف کنم

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    قبلا توضیح داده شده لطفا سرچ کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط shervin_agh67 مشاهده تاپیک
    قبلا توضیح داده شده لطفا سرچ کنید.
    می شه بگید من چی را باید سرچ کنم ؟

    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    یعنی کسی نمیخواد یه کمکی به ما بکنه ؟

    من کدش را نوشتم اما توی همون Form1 این کار را کردم

    من میخوام با زدن دکمه form2 باز بشه و سپس داخل textbox اسم فیلد primay را بنویسم و سپس سطر مربوط به اون را از dataGridView که در Form1 قرار داره را پاک کنه .

    plz help

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار khaste_007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    با سلام
    طبق مبانی شی گرایی درستش اینه که شما حذف رو در خود فرم 1 انجام بدید چون رفتاری از این کلاس حساب می شه و فقط شما باید از طریق فرم 2 سطری رو که می خواهید حذف کنید مشخص کنید که برای این مورد (یعنی ارتباط بین فرم ها) مطالعه این تاپیک رو پیشنهاد می دم:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=157037

  6. #6

    نقل قول: حذف یک رکورد از dataGridView از فرمی دیگر

    تو فرم دومی یک متغیر سراسری از نوع فرم یک بساز حالا هندل فرم یک رو به فرم دو پاس بده و متغیری که از نوع فرم یک ساختی رو برابر اون هندل قرار بده اینجوری تو به فرم فعال فرم اول وصل شدی حالا دیتاگریدت رو public کن تا از فرم دومی قابل دسترسی باشه و بقیه کار رو هم خودت انجام دادی :

    در فرم اول
    Form2 frm=new Form2(this);
    در فرم دوم
    Form1 f;
    void Form2(Form1 frm)
    {
    f=frm;
    }
    .
    .
    .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •