نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی

    با سلام من نتونستم با متد string.format یک عدد را به فرمت پنج رقمی نمایش دهم میشه کمکم کنید (مثلا عدد 12 بف فرمت 00012بشه)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی


    Label1.Text = "12".ToString("00000")
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 10 اردیبهشت 1388 در 20:56 عصر
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی

    آقای باقری هیچ کدوم جواب نداد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار khaste_007
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: نمایش اعداد در فرمت پنج رقمی

    با سلام
    label1.Text = string.Format("{0:00000}",12);
    OR
    label1.Text = 12.ToString("00000");

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •