نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با appconfig

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    Question کار با appconfig

    سلام
    من يه فرم دارم که ميخوام با استفاده از appconfig دو زبانش کنم يعني فارسي وانگليسي
    توي فايل پيکربنديم هم اينارو نوشتم


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <appSettings>
    <add key="FormPr" value="فرم"/>
    <add key="ButtonPr" value="دکمه"/>
    <add key="Rightl" value="true"/>
    <add key="Right" value="System.Windows.Forms.RightToLeft.Yes"/>
    <add key="FormEn" value="Form"/>
    <add key="ButtonEn" value="Button"/>
    </appSettings>
    </configuration>


    و موقعي که ميخوام فرم فارسي بشه اين دستورات رو اجرا ميکنم

    System.Configuration.AppSettingsReader AppReader = new System.Configuration.AppSettingsReader();
    this.Text = Convert.ToString((AppReader.GetValue("FormPr", typeof(System.String))));
    bt.Text = Convert.ToString((AppReader.GetValue("ButtonPr", typeof(System.String))));
    this.RightToLeftLayout = (Boolean )((AppReader.GetValue("Rightl", typeof(System.Boolean))));
    this.RightToLeft = (System.Windows.Forms.RightToLeft )(AppReader.GetValue("Right", typeof(System.Windows.Forms.RightToLeft)));


    اما در قسمت راست به چپ شدن ارور ميده.چرا؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    166

    نقل قول: کار با appconfig

    ممنون
    اما من منظورم RightToLeft بود نه RightToLeftLayout تو اون حالت ازاول مشکلی نداشتم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123

    نقل قول: کار با appconfig

    مقدار enum درون config صحيح نيست. تنها "Yes" براي بازيابي enum كافي است.

    اينجا را ببينيد:

    System.Windows.Forms.
    RightToLeft layout =
    (System.Windows.Forms.
    RightToLeft)Enum.Parse(typeof(System.Windows.Forms.RightToLeft), "Yes");

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •