نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر

  1. #1

    Question اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر

    با سلام
    چه جوري مي شه اطلاعات موجود در يك table از ديتابيس access رو در يك ديتابيس ديگر كپي كرد؟
    فوري فوري

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    79

    نقل قول: اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر(فوري فوري)

    چجور دیتابیسی مد نظر شما هست؟
    در کل باید موتور های اتصال به دیتا بیه های گوناگون رو داشته باشین

  3. #3

    نقل قول: اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر(فوري فوري)

    هر دو ديتابيس access هستند و از adodb استفاده كردم.لطفا اگه مي شه كمك كنيد خيلي حياتي و فوريه.
    با تشكر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    79

    نقل قول: اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر(فوري فوري)

    این رو ببینید قسمت اخرش همونیه که شما میخواهی البته باید یکم تغییرش بدید
    http://www.charshakh.com/showthread.php?tid=2608

  5. #5
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: اضافه كردن ديتاهاي يك ديتا بيس access در يك ديتابيس ديگر(فوري فوري)

    ديتابيس اول رو باز كنيد و اين دستور رو توش اجرا كنيد:

    "INSERT INTO tbl1 IN '" & App.Path & "\db2.mdb' SELECT * FROM tbl2"

    همه ركوردهاي tbl1 كه در بانك باز شده وجود دارند به tbl2 كه جدولي مشابه در db2 هست منتقل ميشن.

    موفق باشيد/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •