نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ماشین حساب ویندوز !

  1. #1

    ماشین حساب ویندوز !

    سلام بچه ها

    چطوری میشه از درون برنامه ماشین حساب ویندوز رو اجرا کرد ؟ ( فراخوانی کرد = فارسی را پاس بداریم )

    با تشکر از همه دوستان عزیز . 8)

  2. #2
    راهنمای گسترش دهندگان برنامه های ویندوز - همراه دلفی



    The ShellExecute function opens or prints a specified file. The file can be an executable file or a document file. See ShellExecuteEx also.



    ساختار تابع :



    HINSTANCE ShellExecute(

    HWND hwnd, // handle to parent window
    LPCTSTR lpOperation, // pointer to string that specifies operation to perform
    LPCTSTR lpFile, // pointer to filename or folder name string
    LPCTSTR lpParameters, // pointer to string that specifies executable-file parameters
    LPCTSTR lpDirectory, // pointer to string that specifies default directory
    INT nShowCmd // whether file is shown when opened
    );


    موفق باشی

  3. #3

    اجراى ماشین حساب ویندوز

      WinExec('calc.exe', SW_SHOW);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364
    سلام
    چکونه میشود محل نمایش ماشین حساب را به دلخواه تغییر داد چون هر دفعه در محل دیگری ظاهر میشود

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440
    Uses shellApi
    ...

    ShellExecute(Handle,0,pchar('calc'),0, 0,0) ;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 19:28 عصر
  2. run کردن ماشین حساب ویندوز در برنامه نوشته شده با vb
    نوشته شده توسط vb_arman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 20:38 عصر
  3. سوال در مورد یک دکمه از ماشین حساب ویندوز ...فوری
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 14:55 عصر
  4. اجرای ماشین حساب ویندوز از داخل برنامه
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 15:01 عصر
  5. callکردن ماشین حساب ویندوز
    نوشته شده توسط barkhordar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •