نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    Question نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    داخل یک data gridview نام و نام خانوادگی و آدرس عکس را دارم یه دکمه به نام مشاهده نیز دارم که با کلیک بر روی آن فرمی باز میشه که تو این فرم که دارای یک textbox به نام name و یک textboxبه نام family و یک picturebox به نام pic هست میخوام این اطلاعات را نمایش بدم البته به صورت readonly میشه بگید باید چیکار کنم؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    در كل شما بايد اين اطلاعات رو به سازنده فرم دوم بفرستي كه دو راه داري :

    1. در سازنده فرم دوم سه پارامتر براي اين سه متغير تعريف كن و بعد در هنگام فراخوني فرمت اين پارامترهارو بش پاس بده .

    2. راه بهتره اينه كه يك كلاس براي اين مشخصات بسازي و بعد كلاس رو به عنوان پارامتر به سازنده فرم دوم ارسال كني .

    در نهايت در فرم دوم سه متغير براي اين سه نوع تعريف مي كني و بعد در سازنده ورودي هاي سازنده كه سه تا پارامترت هستن رو ميريزي تو متغيرهايي كه تعريف كردي و بعد هم از اونها استفاده مي كني مثلا ميريزيشون تو تكست باكس .

    براي readonly بودن هم يا تكست باكس استفاده كن و اونو readonly كن و يا از ليبل استفاده كن .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    خوب میتوی بعنوان پارامتر ورودی به تابع سازنده فرمت بفرستی و در اونجا استفاده کنی


    string name, family, picAddress;
    name = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    family = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    picAddress = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    Form frmMoshahedeh = newForm(name, family, picAddress);
    frmMoshahedeh.ShowDialog();


    و اگر چند لایه نوشتی می تونی از Business Object به اینصورت یک شی بسازی و به تابع سازنده فرمت بفرستی


    Customer customer = dataGridView1.Rows[dataGridView1.CurrentRow.Index].DataBoundItem as Customer;
    Form frmMoshahedeh = newForm(customer);
    frmMoshahedeh.ShowDialog();

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    ارسال پارامتر به سازنده درسته
    اما فقط یه پارامتر نه سه تا
    کافیه ID یا نام انتخاب شده رو به فرم دوم ارسال کنید و همونجا اطلاعات مورد نیاز رو با توجه به پارامتر ارسالی از بانک دریافت کنی و نمایش بدی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    ارسال پارامتر به سازنده درسته
    اما فقط یه پارامتر نه سه تا
    کافیه ID یا نام انتخاب شده رو به فرم دوم ارسال کنید و همونجا اطلاعات مورد نیاز رو با توجه به پارامتر ارسالی از بانک دریافت کنی و نمایش بدی
    خوب حرف شما کاملا صحیح ولی در سوال از وجود ID چیزی گفته نشده و نام و فامیل هم ممکن unique نباشه پس بنظرم اومد بهتر هر سه فرستاده بشه یا یک شی از کلاس

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: نمایش اطلاعات data grid view در یک فرم

    من حرف شما رو نقض نکردم
    فقط گفتم یک پارامتر بهتره
    حتی اگه ID هم وجود نداشته باشه اصولش اینه که ساختار بانک تغییر داده بشه و یک فیلد یونیک بهش اضافه بشه
    من فقط خواستم اصولی ترین راهی رو که میدونم بگم تا بقیه اگه نمیدونن بیونن استفاده کنن همین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •