نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: select from bank

  1. #1

    select from bank

    سلام دوستان عزیز
    من می خواهم از جدول فروشم آخرین کد را دریافت کنم، اما با توجه به تاریخ. یعنی در هر روز تعداد فاکتورهایی که صادر می شود را جداگانه ذخیره کنم. تاریخ سیستم را در label16 دارم و از همان جا در بانک ذخیره می کنم. و کد فاکتورها را هم در یک label نمایش می دهم. برای این کار از دستور زیر استفاده می کنم اما جواب نمی دهد. یعنی همه اش شماره 1 را نمایش می دهد:
    sqlSelect = "SELECT * FROM SaleBank WHERE SaleCode =(SELECT MAX(SaleCode)FROM SaleBank)" + " And " + "(SaleDate " + "=" + " '" + label16.Text + "'" + ")";
    لطفاً کد صحیح را به من بگوئید. با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: select from bank


    SELECT * FROM SaleBank WHERE SaleCode =(SELECT MAX(SaleCode) FROM SaleBank WHERE SaleDate= ' " + label16.Text + "’)



  3. #3

    نقل قول: select from bank

    دوست من ممنون از پاسخت کد شما صحیح است اما باز هم جواب نمی دهد، یعنی اگر از label16 بگیرم جواب نمی دهد اگر به جای آن خودم یک تاریخ بنویسم تو کد برنامه جواب می دهد به نظر شما چه باید کرد؟ ضمن اینکه تاریخ سیستم همراه با ساعت هر یک ثتنیه update می شود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: select from bank

    خوب احتمالا Label شما اشتباه پر می شه مثلا تاریخ را در دیتا بیست به شکل 1388/01/11
    ذخیره کرده ای اما در Label به شکل 11/01/1387 مقدار دهی می شه بنابراین بهترین کار اینه که برنامه ات را به صورت خط به خط ودستی اجرا کنی و ببینی چه مقداری در Label ریخته می شه.

  5. #5
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: select from bank

    دوست من چرا به جای استفاده از T -SQL از StoredProcedure استفاده نمیکنی؟
    این جوری هم خودت راهت تری هم احتمال خطا پایین تر میاد.

    کد ساخت :

    CREATE PROCEDURE SaleBank
    (
    @myDate Varchar(14)
    )
    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM SaleBank WHERE SaleCode =(SELECT MAX(SaleCode) FROM SaleBank WHERE SaleDate= @myDate
    END
    GO

    و همینطور برای استفاده در برنامه :

    myCom =
    newSqlCommand();
    myCom.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    myCom.CommandText =
    "CityI";
    myCom.Parameters.AddWithValue(
    "@CityName", CityName);
    myCom.ExecuteNonQuery();


    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •