نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشكل در ويرايش عكس

  1. #1

    مشكل در ويرايش عكس

    برنامه‌اي در محيط Visual Studio 2005 با زبان C#‎ دارم .

    هنگام ويرايش عكس با پيغام زير

    The process cannot access the file

    مواجه مي‌شوم و دستور من براي كپي عكس به صورت زير

    است
    System.IO.File.Copy(openFileDialog1.FileName, path + "\\images\\" + picname + ".jpg",true);


    از دوستان عزيز خواهش ميكنم در حل اين مشكل كمك كنند.



    همچنين از دوستان تقاضا دارم كد Backup و Restore از

    پايگاه داده sql را در محيط Visual Studio 2005 با زبان C#‎

    را برام بگذاريد متشكرم.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    ملک خدا
    پست
    9

    نقل قول: مشكل در ويرايش عكس

    منطقا برنامه شما مشکلی ندارد
    چند سوال دارم منظور شما از ویرایش عکس چیست ؟ ایا فقط کپی کردن است یا نه عکسی را در برنامه ویرایش کردید و حال برای ذخیره سازی دستور فوق را وارد کرده اید ؟
    اگر بیشتر توضیح دهید و اگر در توان باشد جوابگو خواهم بود ...

  3. #3

    نقل قول: مشكل در ويرايش عكس

    ممنون از اينكه مطلبم رو خونديد من عكس رو ويرايش كردم و ميخوام در مكان قبلي و با همان نام كپي شود .
    چون نام عكس رو در پايگاه داده به صورت متني ذخيره كردم و ميخوام عكس با همان نام ذخيره شود تا براي لود عكس مشكلي نباشد .

    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.

  4. #4

    نقل قول: مشكل در ويرايش عكس

    سلام

    احتمالاً این پیغام منظورش اینه که فایل عکس شما read only هست و توسط سیستم مجوز نوشتن بهش داده نشده. یعنی توسط برنامه های دیگه فقط میشه نشونش داد ولی ویرایش نمیشه کرد.
    احتمالاً شما عکس رو در یک کلاس bitmap کپی کردین و اقدام به ویرایشش کردین. اگه عکس read only باشه هنگام ذخیره این پیغام رو نشون میده!

  5. #5

    نقل قول: مشكل در ويرايش عكس

    ممنون از همكاريتون مشكلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •