نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

  1. #1

    روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

    سلام
    بهترين روش و در واقع روش استاندارد براي اينكه بفهميم آيا يك Key خواص در Registry وجود داره يا نه چيه؟
    من تو متدهاي كلاس Registry چيزي نديدم كه واسه اين كه باشه يعني مثل كلاس FileInfo كه متد Exist داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

    با سلام
    فرض کنیم childsubkey کلیدی است که می‌خواهیم ببینیم در زیر parentsubkey وجود دارد یا خیر.

    public bool IsExists( string parentsubkey, string childsubkey ) {
    RegistryKey iKey = Registry.LocalMachine.CreateSubKey( parentsubkey );
    try {
    RegistryKey iSubKey = iKey.OpenSubKey( childsubkey );
    if ( iSubKey == null ) return false;
    } catch { return false; }
    return true;
    }

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shytonak
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    529

    نقل قول: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

    دوست عزیز حالا اگه بخواییم ببینیم که آیا یه کلید خاص تو کل رجیستری هست یا نه چی؟

  4. #4

    نقل قول: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
     RegistryKey iKey = Registry.LocalMachine.CreateSubKey( parentsubkey );

    صبا صبوحی

    منون
    اما صبا خانم اين روش شما اشتباه است
    به خاطر اينكه ما مي خواهيم بفهميم subkey و key وجود دارد يا نه؟
    شما با اين كار Subkey ايجاد مي كنيد. من مي خوام همين بفهمم كه هست يا نه؟ نه اين كه ايجادش كنم

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟


    if (Microsoft.Win32.Registry.LocalMachine.OpenSubKey( @"SOFTWARE\McAfee\DesktopProtection\Alerts") == null)
    MessageBox.Show("Null");
    else
    MessageBox.Show(Microsoft.Win32.Registry.LocalMach ine.OpenSubKey(@"SOFTWARE\McAfee\DesktopProtection \Alerts").Name);

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: روش استاندارد براي اطلاع از موجود بودن يك Key در Registry چيه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط احمد سامعی مشاهده تاپیک
    منون
    اما صبا خانم اين روش شما اشتباه است
    به خاطر اينكه ما مي خواهيم بفهميم subkey و key وجود دارد يا نه؟
    شما با اين كار Subkey ايجاد مي كنيد. من مي خوام همين بفهمم كه هست يا نه؟ نه اين كه ايجادش كنم
    با سلام
    اول این که من آقا هستم و نه خانم!
    دوم این که گویا فرض رو متوجه نشدید، من فرض کردم که parentsubkey رو موجود فرض کردیم و می‌خواهیم وجود داشتن childsubkey رو کنترل کنیم.

    صبا صبوحی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •