نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Update کردن پایگاه داده از روی اینترنت

  1. #1

    Update کردن پایگاه داده از روی اینترنت

    سلام
    من میخوام با استفاده از یه بانک SQL Server از یه سایت طراحی شده با ASP.net بانکSQL یه برنامه نوشته شده با Delphi7 رو هر چند وقت یکبار Update کنم . از دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند .

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- برای انجام چنین کاری نیاز به SQL Server نیست.
    2- آیا Update قرار است اتوماتیک باشد یا با دخالت کاربر؟

    در صورت امکان بیشتر توضیح دهید.

  3. #3
    سلام
    بهتره با دخالت کاربر باشه . مثلا بتونه به برنامه بگه اطلاعات رو هر هفته Update کنه .
    در ضمن بدون SQL چطور میشه اینار رو انجام داد ؟
    اگه جواب بدی ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    49

    این مشکل و من هم دارم

    این مشکلو منم دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    فکر کنم XML بهترین انتخاب برای این جور برنامه ها باشه

  6. #6
    سلام
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    سایت و یا مقاله ای هم اگه سراغ دارید لطف کنید و بهم معرفی کنید .
    مرسی

  7. #7
    راستش قبلا مطرح شده بود و یک Component هم معرفی کردم
    http://www.barnamenevis.org/vi...ghlight=update
    ولی حالا یک توضیح کاملتری میدم !

    از نطر تئوری خیلی ساده هست کافیه یک فایل که حاوی اطلاعات خام هستند مثل فرمتهای Inf و یا همین XML که دوستمون گفتند داشته باشی . این فایل باید حاوی تاریخ Update و همچنین آدرس Download برنامه جدید باشد ! و وقتی برنامه این فایل رو دریافت میکند و تاریخ Update فایل را با آخرین باری که دریافت کرده چک میکند اگر تغییر کرده باشه از آدرس Download میکند و تاریخ Update را در Registeryی (و یا هر جای دیگه ) ذخیره میکند برای دفعه بعد !

    و اینکه چطوری بعد از دریافت ، خودش رو Update کنه الگوریتم خودش رو داره که خیلی ساده هست !

    و شما وقتی Version جدید رو Release میکنید کافیه تاریخ Update رو تاریخ روز کنید و آدرس Download جدید رو در فایل قرار بدید و از طریق FTP به سرور Upload کنید.

    ارادتمند
    مشاطان

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    راستش من پارسال چنین کاری رو با استفاده از یک فایل INI انجام دادم. بدین ترتیب که حدود 10 تا برنامه آموزشی داشتیم که بعضی بخشهاشون (مثل بانک تستها، ...) از روی سایت مربوطه Update میشد.
    در بخشهای مختلف فایل INI نام برنامه مورد نظر، آخرین Update آن برنامه، و مسیر آخرین فایل Update بر روی سایت رو قرار میدادم. مثلا چنین چیزی:

    [CD027]
    Update=1382/2/5
    FilePath=[DownloadsPath]/CD027/027-13820505.zip

    [CD054]
    Update=1382/7/25
    FilePath=[DownloadsPath]/CD054/054-13820725.zip

    توی برنامه‌ام با چنین کدی چک میکردم که آیا فایل INI و Update مربوطه در محل صحیح قرار دارند یا نه:
    If CheckURL('http://www.example.com/private/updates.ini') then
    // do needed actions
    If CheckURL('http://www.example.com/private/files/054/054-13820725.zip') then
    // download and unzip update file in target directory

    برای دسترسی به این فایل Update بر روی سایت نیز از Clever Internet Suite استفاده کردم.

    در ضمن کل پروژه هم تو دلفی و با استفاده از WebBroker و ISAPI انجام دادم.

    یک یونیت کوچولو هم که 2 تا تابع برای چک کردن وضعیت دسترسی به اینترنت توش هست هم نوشته‌ام که سورس‌اش را اینجا برای شما میگذارم.

    unit InetTools;
    interface

    uses
    WinInet,
    SysUtils,
    Windows;

    Function CheckUrl(url:string):Boolean;
    Function InternetConnected: Boolean;

    implementation

    {==========================================&# 125;
    { Check a URL with a file or without a file}
    Function CheckUrl(url:string):boolean;
    var
    hSession, hfile, hRequest: hInternet;
    dwindex,dwcodelen :dword;
    dwcode:array[1..20] of char;
    res : pchar;
    begin
    if pos('http://',lowercase(url))=0 then
    url := 'http://'+url;
    Result := false;
    hSession := InternetOpen('InetURL:/1.0',
    INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG,nil, nil, 0);
    if assigned(hsession) then
    begin
    hfile := InternetOpenUrl(
    hsession,
    pchar(url),
    nil,
    0,
    INTERNET_FLAG_RELOAD,
    0);
    dwIndex := 0;
    dwCodeLen := 10;
    HttpQueryInfo(hfile, HTTP_QUERY_STATUS_CODE,
    @dwcode, dwcodeLen, dwIndex);
    res := pchar(@dwcode);
    result:= (res ='200') or (res ='302');
    if assigned(hfile) then
    InternetCloseHandle(hfile);
    InternetCloseHandle(hsession);
    end;

    end;
    {==========================================&# 125;
    function InternetConnected: Boolean;
    var
    flags: dword;
    R:Boolean;
    begin
    R := InternetGetConnectedState(@flags, 0);
    if Result then
    if (flags and INTERNET_CONNECTION_MODEM) = INTERNET_CONNECTION_MODEM then
    Result:=True
    Else Result:=False;
    END;
    {==========================================&# 125;

    end.

  9. #9
    ممنون از شما DelphiAssistant و Mashatan عزیز
    ببینم من هم میتونم اینکار رو انجام بدم یا نه ؟ :lol:

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود JDK 5.0 Update 8 از سایت sun
    نوشته شده توسط mehrdad2 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:50 عصر
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 07:46 صبح
  3. update
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:48 عصر
  4. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 17:04 عصر
  5. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •