نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: DBGRID

  1. #1

    DBGRID

    با سلام .یک DBGRID دارم چی جوری می تونم چند سطر متوالی را انتخاب و حذف کرد یا برای گزارش گیری به Quick Report فرستاد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: DBGRID

    http://delphi.about.com/od/usedbvcl/l/aa032503a.htm


    var
    i: Integer;
    sum : Single;
    INSTR : String ;
    begin
    if DBGrid1.SelectedRows.Count > 0 then
    begin
    sum := 0;
    with DBGrid1.DataSource.DataSet do
    begin
    for i := 0 to DBGrid1.SelectedRows.Count-1 do
    begin
    GotoBookmark(Pointer(DBGrid1.SelectedRows.Items[i]));
    sum:= sum + AdoQuery1.FieldByName('Size').AsFloat;
    INSTR := INSTR + AdoQuery1.FieldByName('ID').AsString + ',';

    end;
    end;
    edSizeSum.Text := FloatToStr(sum);
    end ;
    Delete(INSTR, length(INSTR) , 1) ;


    وقتي شما مي توني ليست ركوردهاي انتحابي رو بگيري مي توني يه Query ايجاد كني
    بر فرض اگه ID اون ركوردها در بالا گرفتي ميشه يه كوئري حذف يا انتخاب ديگه نوشت



    AdoQuer2.Sql.Text := 'Select * From TableName where ID IN (' + +')'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •