نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در فرم تماس با ما

  1. #1

    مشکل در فرم تماس با ما

    سلام
    توی این فرم تماس با ما توی تابع add یه خط داریم که می گه
    if ($this->RequestHandler->Post())

    ولی وقتی روی send کلیک می کنیم این ارور رو میده
    Notice (8): Undefined property: ContactsController::$RequestHandler [APP\controllers\contacts_controller.php, line 20]
    Code} function add() { if ($this->RequestHandler->Post()) {
    ContactsController::add() - APP\controllers\contacts_controller.php, line 20 Object::dispatchMethod() - CORE\cake\libs\object.php, line 115 Dispatcher::_invoke() - CORE\cake\dispatcher.php, line 227 Dispatcher::dispatch() - CORE\cake\dispatcher.php, line 194 [main] - APP\webroot\index.php, line 88

    Fatal error: Call to a member function Post() on a non-object in D:\wamp\www\cake\app\controllers\contacts_controll er.php on line 20
    این هم کل فایل contacts_controller.php
     <?php
    class ContactsController extends AppController
    {
    var $validate = array(
    'name' => array(
    'rule'=>array('minLength', 1),
    'message'=>'Name is required' ),
    'email' => array(
    'rule'=>'email',
    'message'=>'Must be a valid email address' ),
    'details' => array(
    'rule'=>array('minLength', 1),
    'message'=>'Feedback is required' )
    );
    function index()
    {
    $this->set('contacts',$this->Contact->find('all'));
    }
    function add() {
    if ($this->RequestHandler->Post()) {
    $this->Contact->set($this->data);
    if ($this->Contact->validates()) {
    //send email using the Email component
    $this->Email->to = 'admin@example.com';
    $this->Email->subject = 'Contact message from ' . $this->data['Contact']['name'];
    $this->Email->from = $this->data['Contact']['email'];

    $this->Email->send($this->data['Contact']['details']);
    }
    }
    }
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018

    نقل قول: مشکل در فرم تماس با ما


    Fatal error: Call to a member function Post() on a non-object in D:\wamp\www\cake\app\controllers\contacts_controll er.php on line 20

    خوب د اره میگه که !

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فرم تماس با ما

    جواب دادن این شکلی رو ندیده بودم که حالا دیدم.
    فدات بشم من اگه منظورش رو می فهمیدم کور که نبودم.چون هزار بار این خط رو خوندم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: مشکل در فرم تماس با ما

    منم فکر میکنم که کاملا مشخص هست ، خطا چی هست
    در کل داره میگه تابه Post() تعریف نشده

    $this->RequestHandler->Post()

    شما باید در خط بالا post رو با حروف کوچیک بنویسید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •