نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

  1. #1

    Question کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    به فرض، کاربر در فلان تاریخ ثبت نام میکنه و بعد از 93 روز، اشتراکش تمام میشه.
    من با استفاده از کد زیر تونستم تاریخ اتمام اشتراک رو محاسبه کنم... اما نمیتونم بفهمم چند روز به اتمام اشتراک کاربر باقی مونده.

    لطفا راهنمایی کنین.


    FarsiLibrary.Utils.PersianCalendar pc = new FarsiLibrary.Utils.PersianCalendar();

    FarsiLibrary.Utils.PersianDate FromPersianDate = new FarsiLibrary.Utils.PersianDate( textBox1.Text );
    int distance = int.Parse( textBox2.Text );
    FarsiLibrary.Utils.PersianDate ToPersianDate = new PersianDate( pc.AddDays( FromPersianDate.ToDateTime() , distance ) );

    textBox3.Text = ToPersianDate.ToWritten();

    faMonthView1.SelectedDateTime = ToPersianDate;

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    یه سوالی داشتم ازتون :
    میخواستم ببنم توی این عکسی که توی پست زیر گذاشتین ، اون تقویم فارسی رو چطوری به برنامه-تون اضافه کردین ؟!
    https://barnamenevis.org/showth...ary#post718303
    من FarsiLibrary رو دارم ، اما وقتی ازش استفاده میکنم ، تقویم میلادی میذاره !!!!
    اگه با یه مثال کوچیک راهنماییم کنید ممنون میشم .
    تشکر
    در VB از یه کلاس واسه سویچ بین فارسی و انگلیسی استفاده میکنم

    Public Class ClassKeyboardLayout

    '''<summary>Changes Keyboard language </summary>

    ''' <param name="lng">the abbreviation name of language.

    ''' FA stands for Farsi.

    ''' EN stands for English</param>

    '''<remarks> زبان کیبورد رو بین فارسی و انگلیسی سویچ میکنه</remarks>

    '''

    Public Shared Sub ChangeKeyboardLayour(ByVal lng As String)

    If lng.Trim().ToUpper() = "FA" Then

    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = New System.Globalization.CultureInfo("FA-IR")

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = Thread.CurrentThread.CurrentCulture

    Application.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New Globalization.CultureInfo("FA-IR"))

    End If

    If lng.Trim().ToUpper() = "EN" Then

    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = New System.Globalization.CultureInfo("EN-US")

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = Thread.CurrentThread.CurrentCulture

    Application.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(New Globalization.CultureInfo("EN-US"))

    End If

    End Sub

    در C#‎‎ در فایل program.cs همچین کدی رو اضافه میکنم

    [STAThread]

    static void Main()

    {

    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = new System.Globalization.CultureInfo( "fa-IR" );

    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = Thread.CurrentThread.CurrentCulture;



    Application.EnableVisualStyles();

    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault( false );

    Application.Run( new Form1() );

    }


    سورس برنامه بالا هم اینه

    public Form1()

    {

    InitializeComponent();



    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture( new System.Globalization.CultureInfo( "fa-IR" ) ); //Change Windows language into Persian



    faMonthView1.DefaultCalendar = faMonthView1.PersianCalendar; //switch to persian calendar

    faMonthView1.DefaultCulture = faMonthView1.PersianCulture;// switch to persian culture

    faMonthView1.ShowEmptyButton = false;

    faMonthView1.Theme = FarsiLibrary.Win.Enums.ThemeTypes.Office2007;

    faMonthView1.SelectedDateTime = PersianDate.Now.ToDateTime();



    this.Text = " امروز: " + PersianDate.Now.ToWritten(); // show today



    }

    //******************************

    private void button1_Click( object sender , EventArgs e )

    {

    int distance = int.Parse( textBox2.Text );

    DateTime FromDate = new PersianDate( textBox1.Text ); // returns milady

    PersianDate ToDate = FromDate.AddDays( distance ); // returns persian



    DateTime Today = PersianDate.Now;

    TimeSpan Mohlat = ToDate - Today;



    textBox3.Text = ToDate.ToString( "d" );

    faMonthView1.SelectedDateTime = ToDate;

    textBox4.Text = Mohlat.Days.ToString().Trim();

    }

    //****************************

    private void faMonthView1_DrawCurrentDay( object sender , FarsiLibrary.Win.Events.CustomDrawDayEventArgs e )

    {



    if ( e.Date.DayOfWeek == DayOfWeek.Friday )

    {

    using ( Pen p = new Pen( Color.Red ) )

    using ( SolidBrush br = new SolidBrush( Color.Red ) )

    using ( Font font = new Font( "Tahoma" , 9 , FontStyle.Regular ) )

    using ( StringFormat fmt = new StringFormat() )

    {

    string dayNo = toFarsi.Convert( e.Day.ToString() );



    fmt.Alignment = StringAlignment.Center;

    fmt.LineAlignment = StringAlignment.Center;



    if ( e.IsToday )

    {

    faMonthView1.Painter.DrawSelectedPanel( e.Graphics , e.Rectangle );

    }



    e.Graphics.DrawString( dayNo , font , br , e.Rectangle , fmt );



    e.Handled = true;

    }

    }

    }



    private void button2_Click_1( object sender , EventArgs e )

    {

    int Week = int.Parse(txtWeek.Text);

    DateTime FirstDayOfYear = new PersianDate( PersianDate.Now.Year.ToString() + "/01/01" );

    PersianDate FirstDayOfWeek = FirstDayOfYear.AddDays( ( Week - 1 ) * 7 );



    txtDate.Text = FirstDayOfWeek.ToString( "d" );

    faMonthView2.SelectedDateTime = FirstDayOfWeek;



    }

    //***************

    }



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    با تشکر فراوان از افشین عزیز .
    مشکلم کاملا حل شد به لطف کمک شما .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    سلام دوستان آیا میشه با اینdllتاریخ به صورت حروف نمایش داد
    کامل بصورت حروف (یکم مهرماه هزار سییصدو هشتاد چهار) به این صورت؟
    میشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    دوستان کسی کار نکرده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    دوستان کسی راحلی سراغ نداره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    نقل قول نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR مشاهده تاپیک
    دوستان کسی راحلی سراغ نداره؟
    .................................................. ..........................................
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    ممنون از شما دوست خوب ولی نمیشه از FarsiLibrary استفاده کرده؟


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کسی با FarsiLibrary نوشته هادی اسکندری، کار کرده؟

    نقل قول نوشته شده توسط HAMRAHSOFT.IR مشاهده تاپیک
    ممنون از شما دوست خوب ولی نمیشه از FarsiLibrary استفاده کرده؟
    چرا نمی شه
    اگه بخوایم چیزی شبیه نمونه پست شماره7 رو با کلاس FarsiLibraryبه دست بیاریم بایستی بنویسیم :



    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    textBox1.Text = FarsiLibrary.Utils.ToWords.ToString(PersianDate.No w.Day)+"م"+
    " " + PersianDate.PersianMonthNames.Default[PersianDate.Now.Month] + " "
    + FarsiLibrary.Utils.ToWords.ToString(PersianDate.No w.Year);

    }


    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : جمعه 02 مرداد 1394 در 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •