نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    سلام

    با دستورات زیر میشه طول و عرض سلولهای یک ردیف از dataGridView را به اندازه دلخواه بزرگ کرد .

    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;
    dataGridView1.Rows[0].Height = 50;


    اما من قصد دارم این تغییر را روی تمام سلولهای dataGridView اعمال بشه .

    چه طور باید این کار را کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    با این کد

    datagridviewcellstyle style=new datagridviewcellstyle();
    .
    .
    .
    datagridview.headercolumnstyle=style;


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    با این کد

    datagridviewcellstyle style=new datagridviewcellstyle();
    .
    .
    .
    datagridview.headercolumnstyle=style;

    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید ؟

    این کد باید کجا تعریف بشه ؟ توی Form_load ؟

    به headercolumnstyle نمیشه دسترسی داشت ؟

    اون چند تا تقطه چیه ؟

    plz help

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView


    DataGridViewCellStyle style = new DataGridViewCellStyle();

    style.Font = new Font("diba", 11, FontStyle.Bold);
    style.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter;
    datagridgroup.ColumnHeadersDefaultCellStyle = style;


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    یا شما منظور منا درست متوجه نشدید . هر چند سوال من کاملا واضح هستش .

    یا جوابی که داید ربطی به این سوال نداشته .

    به خاطر این که این کد شما فقط سایز و فونت heder دیتاگرید را تنظیم می کنه .

    در صورتی که سوال من اینه که من قصد دارم سایز سلولهای دیتاگرید به صورت 50 در 50 یا سایز دلخواهی که من میخوام باشن .

    plz help

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    باید برای هر سلول سطر و ستون رو تغییر بدی
    dataGridView1.Rows[0].Height = 50;
    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    باید برای هر سلول سطر و ستون رو تغییر بدی
    dataGridView1.Rows[0].Height = 50;
    dataGridView1.Columns[0].Width = 50;
    اخه چه طور امکان پذیره ؟

    من که نمیدونم چند تا کاربر قراره توی برنامه اطلاعاتشون را وارد کنند . در ضمن اصلا شدنی هست که برای هر سطر و ستون بخوام این کدها را بنویسم .

    من کدی میخوام که این تغییر را برای همه سلولها اعمال کنه ؟

    یعنی همچین چیزی وجود نداره ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    با یه حلقه foreach اعمال می کنی یا در هنگام طراحی طراحی می کنی

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    با یه حلقه foreach برای تمامی سلول ها اعمال کن
    foreach(DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    foreach (DataGridViewCell c in row.Cells)
    {
    if (Shart)//اگر اینکار برای سلول خاصی انجام میشود
    {
    dataGridView1.Rows[c.RowIndex].Height = 50;
    dataGridView1.Columns[c.ColumnIndex].Width = 50;
    }
    }
    }

    میتونی از خاصیت ContentBounds سلول هم استفاده کنی
    ولی چگونگی تغییرش رو من بلد نیستم
    این خاصیت به مستطیل نمایش سلول اشاره میکنه و دارای طول و عرض

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دادن طول و عرض دلخواه به سلولهای dataGridView

    دوستان مرسی

    دستتون درد نکنه . درست شد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •