نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: متن های لایت در تکست باکس

  1. #1

    متن های لایت در تکست باکس

    سلام

    چطور متنی رو در تکست باکس بصورت های لایت قرار بدم که با وارد شدن در تکست باکس متن مورد نظر محو بشه و فقط واسه این باشه که به کاربر بگه چه داده ای رو باید وارد کنه.
    همانند بعضی از تکست باکسها در وب

    لطفا راهنمایی کنید

    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: متن های لایت در تکست باکس

    سلام در حین طراحی خاصیت تکست تکست باکستون رو یه نوشته مثل عدد وارد کنید رو در اون بنویسید بعد در رویداد مثلا کلیک این رو بنویس:
     
    textbox1.text="";

  3. #3

    نقل قول: متن های لایت در تکست باکس

    خیلی ساده است
    با textbox.select های لایتش کن و با توی رویدادکلیک تکست باکس قرار بده textBox1.Text = ""; به طور کلی میشه
            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Select();
    }
    private void textBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = "";
    }

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: متن های لایت در تکست باکس

    با تائید راه حل دوست بسیار عزیزم asefy2008 باید بگم این مطلب قبلا در سایت بحث شده و فکر کنم به نتایج خوبی رسید . جستجو کنید . { من جستجو می کنم اگه پیدا کردم لینکو میزارم }

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: متن های لایت در تکست باکس

    بیا اینم لینکش ، یه نگاه بنداز شاید به دردت خورد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=156908

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •