نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن نام مودم سیستم

  1. #1

    بدست آوردن نام مودم سیستم

    با استفاده از دستورات رجیستری و کد زیر این کار شدنی است:


    RegistryKey
    key = Registry.LocalMachine.CreateSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Ras\\Tapi Devices\\Unimodem");
    string[] values = (string[])key.GetValue("Friendly Name");
    comboBox1.Items.AddRange(values);
    آخرین ویرایش به وسیله وحید پیرمرادیان : شنبه 19 اردیبهشت 1388 در 11:53 صبح

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن نام مودم سیستم

    با سلام
    ممنون
    حالا اگه دو تا مودم مختلف روی یک سیستم باشه نام اونی که مثلا الان به خط تلفن وصله رو بخوام روچطوری پیداکنم؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: بدست آوردن نام مودم سیستم

    شما با استفاده از کلاس win32_pots در توابع wmi می تونی نام مودم ها رو بدست بیاری و برای اطلاعات بیشتر می تونی به این یه نگاهی بندازی
    ms-help://MS.MSDNQTR.v90.en/wmisdk/wmi/win32_potsmodem.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •