نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد شماره حواله به صورت اتوماتیک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    ایجاد شماره حواله به صورت اتوماتیک

    من توی برنامه می خوام کاربر هر وقت وارد فرم ورود اطلاعات کالا میشه در ابتدا سیستم به صورت اتوماتیک وبه ترتیب یک شماره حواله رادر textBox وارد کنه و سپس این شماره حواله با بقیه اطلاعات وارد بانک بشه . در ضمن می خوام که شماره حواله با شماره سال جاری شروع بشه .مثل :88001254 دوستان من از دو روش زیر استفاده کردم که هر کدوم مشکل داشتند لطفا کمک کنید.
    1- من کد زیر را نوشتم ولی با مشکل
    ArgumentException was Unhandeled
    Cannot bind to property or cloumn Havaleno on theDataSource. Parameter
    name:dataMember
    روبرو شدم کد:

    private void havale_No()
    { SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = "SELECT MAX(HavaleNo) FROM KALA";
    cmd.Connection = Scon;
    adp.SelectCommand = cmd; Scon.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery(); adp.Fill(ds, "Kala"); Scon.Close(); txtHavale_No.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "kala.HavaleNo"));
    2-من کد زیر را نوشتم ولی با مشکل
    ArgumentOperationException was Unhandeled ExcuteScaler:

    Connection property has not been initialized
    روبرو شدم کد:
    private void havale_No()
    { DateTime date = new DateTime();
    date = DateTime.Now;
    cmd.CommandText = "SELECT MAX(HavaleNo) FROM KALA";
    Scon.Open();
    object maxID = cmd.ExecuteScalar();
    if (maxID == DBNull.Value)
    { intmaxid = ((Convert.ToInt32(date.Year) - 621) % 1300) * 100000; }
    else
    { intmaxid = Convert.ToInt32(maxID);
    intmaxid += 1;
    } txtHavale_No.Text = intmaxid.ToString();
    txtUser.Text = intmaxid.ToString();
    Scon.Close();

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: ایجاد شماره حواله به صورت اتوماتیک

    دوست عزیز دستورات مربوط به SQL مشکل نداره ( البته من اینطور فکر می کنم ) .
    تو کد اول یه مشکلی تو Binding هست . چک کن ببین شماره حواله رو اونجوری که می خوای میده یا نه ؟ اگه درست داد ، یه تجدید نظری تو بخش Binding داشت باش .
    تو دومی هم انگار مشکل از Connection هست . این Scon چیه و چه جوری ساختی ؟ جای دیگم استفاده کردی ؟ اگه آره اونجاها مکل نداشت ؟؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: ایجاد شماره حواله به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط seven7777777 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دستورات مربوط به SQL مشکل نداره ( البته من اینطور فکر می کنم ) .
    تو کد اول یه مشکلی تو Binding هست . چک کن ببین شماره حواله رو اونجوری که می خوای میده یا نه ؟ اگه درست داد ، یه تجدید نظری تو بخش Binding داشت باش .
    تو دومی هم انگار مشکل از Connection هست . این Scon چیه و چه جوری ساختی ؟ جای دیگم استفاده کردی ؟ اگه آره اونجاها مکل نداشت ؟؟؟
    Scon کانکشن(Connection) هست
    ();SqlDataConnection Scon=New SqlDataConnection

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •