نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جواب نگرفتن در گزارش گیری

  1. #1

    Question جواب نگرفتن در گزارش گیری

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    برای من دو تا مشکل در گزارش گیری بوجود اومده لطفا اگر واضح نگفتم , بهم بگید( حذفش نکنید)
    1- می خوام با اجرای کد زیر سن افرادی که در بازه ی مشخصی است داخل دیتا گرید نمایش بده ولی جواب نمی ده

    DateTime dt = DateTime.Now;
    int age = dt.Year - 621;
    int num1 = Convert.ToInt16(comboBox1.SelectedItem);
    int num2 = Convert.ToInt16(comboBox2.SelectedItem);
    num2 = age - num2; num1 = age - num1;
    n1 =
    Convert.ToChar(num1); n2 = Convert.ToChar(num2);
    DataSet ds = newDataSet();
    sc.ConnectionString =
    "data source=.\\SQLEXPRESS;Initial catalog=t;integrated security=true";
    adapter.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    adapter.SelectCommand.Connection = sc;
    adapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * from view2 where birthdate between '"+n2+"/01/01' and '"+n1+"/12/30'";
    sc.Open();
    adapter.Fill(ds,
    "s1");
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember =
    "s1";
    2- در گزارش گیری بعدی می خوام افرادی که بیمه دارند یا ندارند رو مشخص کنه

    DataSet ds = newDataSet();
    sc.ConnectionString =
    "data source=.\\SQLEXPRESS;Initial catalog=t;integrated security=true";
    adapter.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    adapter.SelectCommand.Connection = sc;
    if (radioButton1.Checked)
    {
    adapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * from view3 where insurance='دارد'";
    sc.Open();
    adapter.Fill(ds,
    "s1");
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember =
    "s1";
    }
    elseif (radioButton2.Checked)
    {
    adapter.SelectCommand.CommandText =
    "SELECT * from view3 where insurance='ندارد'";
    sc.Open();
    adapter.Fill(ds,
    "s1");
    sc.Close();
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember =
    "s1";
    }
    تمام اطلاعات داخل بانک nchar تعریف شده.

  2. #2

    نقل قول: جواب نگرفتن در گزارش گیری

    سلام
    توی کد اولتون چرا این کد رو نوشتید

    n2 = Convert.ToChar(num2);

    مگه قرار نیست n2 یکی از حدهای سال تولد باشه پس چرا به کاراکتر تبدیل میشه؟ فکر کنم باید به String تبدیلش کنید.
    برای فارسی نویسی در Sql Server هم باید از نوع داده nvarchar استفاده کنی.
    یه نکته دیگه که ربطی به سؤال شما نداره:
    وقتی از DataAdapter استفاده میکنی نیازی نیست Connection رو Open کنی خودش این کارو انجام میده.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •