نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کنترل frame

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    کنترل frame

    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم به کد html صفحه load شده توسط کنترل frame دست پیدا کنم
    همین طور چرا اگر به اینترنت متصل نباشی(به صفحه دست پیدا نکنه) حتی اگر در try/catch هم قرار بدی باز نمیشه کنترلش کرد و نمیشه صفحه خاصی را نمایش بدی
    در واقع می خوام بتونم موقعی که error میده بتونم یک صفحه html خاصی رو نمایش بدهم
    ممنون

    try
    {
    frame1.Source =
    newUri("http://kahaknet.net/");
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("error");
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir
    پست
    350

    نقل قول: کنترل frame

    کسی نمی تونه کمکم کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •