نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال سی شارپ به یک فایل sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    اتصال سی شارپ به یک فایل sql

    میخواستم ببینم راهی وجود داره که c sharp فایلی رو که در اختیار sql هست استفاده کنه ؟ و تغییرش بده ؟ یعنی اون فایل ازsql سرور detech نشده باشه؟


  2. #2

    نقل قول: اتصال سی شارپ به یک فایل sql

    شما باید Service Manager متوقف کنید و بعد از اعمال دستورات مورد نظر روی فایل
    اون رو دوباره فعال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: اتصال سی شارپ به یک فایل sql

    نقل قول نوشته شده توسط xcomlock مشاهده تاپیک
    شما باید Service Manager متوقف کنید و بعد از اعمال دستورات مورد نظر روی فایل
    اون رو دوباره فعال کنید.
    با کد نمیسه این کار رو کرد؟

  4. #4

    نقل قول: اتصال سی شارپ به یک فایل sql

    شما با کد میتونین به تمامی امکانات SQL و Service Manager دسترسی داشته باشین.
    انشاا.. در یه فرصت مناسب کدش رو تو تایپیک قرار میدم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •