نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: دیتاگرید جالب

  1. #1

    Question دیتاگرید جالب

    سلام می خواستم بدونم این دوستمون چه کامپوننتی استفاده کرده است

    یا اگه کسی کامپوننت مثل این داره لینک بده









  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    فکر کنم ماله کامپوننت TMS باشه , اگر اون نباشه خیلی شبیه اون هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    سلام این گرید ها devexpress هسته...
    ولی این که راست به چپ هسته عجیب هسته...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Smile نقل قول: دیتاگرید جالب

    سلام
    اون کامپونت devexpress می باشد.
    جای تعجب نداره
    معلومه که راست چینم میشه .
    من نسخه 2009 که بصورت اتوماتیک نصب میشه رو دارم
    اگه خواستی pm بدید یا زنگ بزنید
    یاحق

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mosafer_deltang
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    70

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    سلام
    من این کمپوننتی که گفتین ندیدم
    ولی من visual stadio 2005 کار میکنم این ها کامپوننت های خود visual studio هستن.
    آرم اونم گوشه بالا سمت چپ فرم ها مشخص هست

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    خیلی شبیه کوانتوم گرید dx ولی اون نیست
    باید عرض کنم که dx رویک شرکت ایرانی فارسی کرده به نام شرکت شتاب
    ولی گرونه

  7. #7

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    با سلام
    از کامپوننت TMS استفاده شده ( البته ورژن جدیدش)!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    بیایید چند نفر پولامونو روی هم بزاریم و از شتاب بخریم و سپس بین بچه های سایت پخش کنیم تا این شرکت از زحمات شرکت devexpress سواستفاده نکنه و از نردبان اونا بالا نره

  9. #9

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    ظاهرش قشنگه ولي چرا اعدادش با اينكه راست چين شده هنوز فارسي نشده؟

    من باشم از همچين ضعف بزرگي نميگذرم حالا هر قدر هم كه زيبا باشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    من نسخه 45 اونو دارم با سورس و همچنین فارسی ساز اونو

  11. #11

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    ميشه لطف كنيد فايل را براي دانلود كاربران قرار بدين

  12. #12

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    سلام آقای TASNIM
    میشه لطف کنید و نحوه راست چین شدن آن را بفرمائید . در ضمن اگر امکان دارد نسخه فارسی آن را به بنده لطف بفرمائید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    ببینید دوست عزیز من یه نمونه از برنامه ای که از این کامپونت استفاده کردم عکسشو برات میزارم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    دوست عزیز باید ببخشی نمیدونم چرا سایت اجازه آپلود نمی ده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    دوستای عزیز چرا همش دارم دارم می گید خوب بذارید ما هم استفاده کنیم به جای بر نمی خوره به خدا

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    دوست عزیز باید ببخشی نمیدونم چرا سایت اجازه آپلود نمی ده
    دوباره سی کن تو میتونی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    من نسخه 45 اونو دارم با سورس و همچنین فارسی ساز اونو
    بزار تا استفاده کنیم لطفا

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    85

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    کامپوننت ویژوال استدیو هست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط professional2009 مشاهده تاپیک
    کامپوننت ویژوال استدیو هست
    بله دوست عزیز نسخه ویژوال استودیو اون هم وجود داره

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    دوستان عزیز من آخرین نسخه کامپونت Devexpress یعنی V46 (31 agust 2009) رو با سورس دارم اگه دوستان مایل بودن pm بدن

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    ینم چندتا عکس از این مجموعه کامپونت بسیار قوی و کامل:



    Supported IDEs: Borland Delphi 6 • Borland Delphi 7 • Borland Delphi 2005 • Borland Delphi 2006 • CodeGear Delphi 2007 • CodeGear Delphi 2009 • Borland C++‎Builder 6 • Borland C++‎Builder 2006 • CodeGear C++‎Builder 2007 • CodeGear C++‎Builder 2009

  22. #22

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز من آخرین نسخه کامپونت Devexpress یعنی V46 (31 agust 2009) رو با سورس دارم اگه دوستان مایل بودن pm بدن
    دوست عزيز سورس كامل اين كامپوننت كه همه جا ريخته هركسي با كمي جستجو ميتونه آخرين نسخه را به صورت كرك شده يا سورس كامل پيدا كنه ، اين كامپوننت فقط وقتي ارزش استفاده داره كه كاملا فارسي شده باشه تا بشه ازنقاط ضعفش چشم پوشي كرد

    به نظر من منابعي كه اين مجموعه كامپوننت شلوغ وسنگين از سيستم اشغال ميكنه اصلا جالب نيست اين كامپوننت فقط ظاهر زيبايي داره ولي به شدت سرعت برنامه ها را كم ميكند

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    Red face نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_Tips مشاهده تاپیک
    دوست عزيز سورس كامل اين كامپوننت كه همه جا ريخته هركسي با كمي جستجو ميتونه آخرين نسخه را به صورت كرك شده يا سورس كامل پيدا كنه ، اين كامپوننت فقط وقتي ارزش استفاده داره كه كاملا فارسي شده باشه تا بشه ازنقاط ضعفش چشم پوشي كرد

    به نظر من منابعي كه اين مجموعه كامپوننت شلوغ وسنگين از سيستم اشغال ميكنه اصلا جالب نيست اين كامپوننت فقط ظاهر زيبايي داره ولي به شدت سرعت برنامه ها را كم ميكند
    دوست عزیز من از کامپونت گرید اون استفاده می کنم قابلیت فارسی سازی هم داره و ابزار بسیار عالیه می باشد

  24. #24

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من از کامپونت گرید اون استفاده می کنم قابلیت فارسی سازی هم داره و ابزار بسیار عالیه می باشد
    پس لطفا يك نمونه از كامپوننت فوق بذارين كه بقيه هم ببينن ، عكس يا فايل exe

    در صورتي كه كامل و اصولي فارسي شده باشه خيليها حاضرن بابتش پول بپردازن مخصوصا گريد.

    سوال ؟ بنده سورس كامل اين مجموعه را دارم ، بعد از نصب متوجه شدم دلفي بسيار كند شده بلافاصله آن را حذف كردم چون بسياري ار كامپوننتهايي كه در اين مجموعه هست بدردم نميخوره فقط بار اضافه اعمال ميكنه بنابراين سعي كردم كاموننت چارت و گريد را ازش جدا كنم ولي به قدري قاطي پاطي و ريختوپاش بود كه ديدم از حوصله من خارجه.

    آيا اين كامپوننتها به صورت جداگانه قابل نصب هست؟

  25. #25

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    این نمونه راست به چپ که امروز دو تا از سورسها را تغییر کوچکی (نه به همین کوچولی) دادم.
    اگر نمونه راست به چپ ندارید بگید تا آموزششو بزارم.البته آنقدر عقده ای نیستم که این عکسو با فتوشاپ درست کرده باشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    پس لطفا يك نمونه از كامپوننت فوق بذارين كه بقيه هم ببينن ، عكس يا فايل exe

    سلام دوستان اینم یه عکس از گرید برای شما ببخشید فقط دیر شد نمیتونستم آپلود کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    راست چین با راست به چپ فرق میکنه.ببین متن persian به english را میتونه نمایش بد؟.notepad را باز کنه
    با استفاده از گزینه راست به چپ متن فارسی و انگلیسی تو اون بنویس بعد متنو کپی کن و در دیتابیس قرار بده

  28. #28

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Tasnim مشاهده تاپیک
    پس لطفا يك نمونه از كامپوننت فوق بذارين كه بقيه هم ببينن ، عكس يا فايل exe

    سلام دوستان اینم یه عکس از گرید برای شما ببخشید فقط دیر شد نمیتونستم آپلود کنم
    دوست عزيز تصوير رو ديدم ولي به نظر من هنوز هم كاملا فارسي نشده چون اعداد هنوز لاتين نمايش داده ميشن

    مشخصات يك كامپوننت گريد كاملا سازگار با فارسي :

    1. BiDiMode تو قسمت پراپرتي هاش باشه
    2. به صورت مصنوعي راست چين نشده باشه (روش آيينه كردن)
    3.كليه نوشته ها با مشخصه RTLReading چاپ بشه كه در اين صورت اعداد هم فارسي ميشن
    4. Column شماره 0 بايد بعد از راست چين شدن از سمت چپ گريد به سمت راست آن منتقل بشه و همينطور بقيه به ترتيب
    5. اسكرول بار از سمت راست به سمت چپ گريد منتقل بشود.

    براي رسيدن به اين هدف بايد مقدار زيادي كد و محاسبات به كامپوننت اضافه بشه كه كار سختي نيست فقط وقت گيره.

    با تشكر.

  29. #29

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    گزینه یک که مهم نیست.چون قرار نیست کامپوننت را برای فروش بزاریم .در کل این گزینه مشکل خاصی نداره.
    گزینه دو و سه هم که با یک خط کد نویسی حلش کردم.
    رو گزینه چهار هم هنوز کاری نکردم.
    گزینه پنجرو هم ولش کن.بچسب به اصل مطلب.پول بدن گزینه ششمشو هم دست میکنم.

    برید به یونیت cxTextEdit تغییرات زیر را انجام بدید

    procedure TcxCustomTextEditViewInfo.InternalPaint(ACanvas: TcxCanvas);
    begin
    DrawTextFlags:=DrawTextFlags or DT_RTLREADING;
    DrawTextEdit(ACanvas, Self);
    end;

  30. #30

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط bootshow مشاهده تاپیک
    گزینه یک که مهم نیست.چون قرار نیست کامپوننت را برای فروش بزاریم .در کل این گزینه مشکل خاصی نداره.
    رو گزینه چهار هم هنوز کاری نکردم.
    گزینه پنجرو هم ولش کن.بچسب به اصل مطلب.
    متاسفم ترجيح ميدم از كامپوننتهايي كه اين امكاناتو داره استفاده كنم تا يك كامپوننت نصفه نيمه.

    با تشكر.

  31. #31

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_Tips مشاهده تاپیک
    متاسفم ترجيح ميدم از كامپوننتهايي كه اين امكاناتو داره استفاده كنم تا يك كامپوننت نصفه نيمه.

    با تشكر.
    نه خواهش میکنم استفاده کن.حالا ایندفعرو قبول کن.
    اگر اینجوری بود هیچ کس دنبال فارسی کردن این کامپوننت نبود، هیچ کس هم براش پول نمیداد.حالا بدون دردسر سورس کامل کامپوننت را داری ،فارسیشو هم تا حدودی میتونی درست کنی، ناز هم میکنی.
    من اینو فقط برای یک نفر که نگزاشتم.حداقلش خیلی ها میفهمند به راحتی میتونند زبان فارسی را به کامپوننت خود اضافه کنند.

  32. #32

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    نقل قول نوشته شده توسط bootshow مشاهده تاپیک
    نه خواهش میکنم استفاده کن.حالا ایندفعرو قبول کن.
    اگر اینجوری بود هیچ کس دنبال فارسی کردن این کامپوننت نبود، هیچ کس هم براش پول نمیداد.حالا بدون دردسر سورس کامل کامپوننت را داری ،فارسیشو هم تا حدودی میتونی درست کنی، ناز هم میکنی.
    من اینو فقط برای یک نفر که نگزاشتم.حداقلش خیلی ها میفهمند به راحتی میتونند زبان فارسی را به کامپوننت خود اضافه کنند.
    دوست عزيز زياد از اينكه با اضافه كردن يك خط كد تونستي مثلا اينو فارسي كني ذوق زده نشو ! اين روشو خودم قبل از اينكه شما بگي تو پست قبليش گفتم.

    براي اينكه اون 2 مورد رو بهش اضافه كني بايد كليه محاسباتي كه براي ايجاد گريد انجام ميشه براي حالت راست چين تغيير بدي، كار شاقي نكردي شما كه منت ميذاري واسه ما !
    ولي اگه 2-3 هفته بيكاري بشين اين كاري كه گفتم انجام بده حالا من ناز كنم نخرم خيليا ميخرن ازت قول ميدم

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: دیتاگرید جالب

    این رو چه ورژنس کار میکنه کسی آزش جواب گرفته؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •