نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    75

    Question پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند

    من یک فرم دارم یک label کد تخصص و یک label نام تخصص دارم و در جلوی هر کدام یک textBox و یک دکمه ثبت دارم می خواهم قبل از ثبت چک کند که نام تخصص و کد تخصص خالی نباشند اگر یکی از آنها خالی بود پیغام دهد و وقتی پیغام را ok کردیم و نام و کد تخصص را وارد کردیم سپس insert کند دستور insert بلدم لطفا با کد جواب مرا دهید؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند

    if ((textBox1.Text.Length == 0) || (textBox2.Text.Length == 0))
    {
    MessageBox.Show("message", "caption for message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Majid&Masoud
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    44

    نقل قول: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند

    ("" ==if (textboxname.text=="" || textboxname2.text
    (MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Warning,"نا م فرم","پیغام مورد نظر")MessageBox.Show
    else
    // Insert Code

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند

    فرض می کنیم که چندTextBox داریم که نبایدخالی باشند
    TextBox1,TextBox2,TextBox3
    حال می توان ازیکی از پراپرتی های این TextBox هابه نام AccessibleDiscrition استفاده کرد به این صورت که فرض می کنیم تکی باکس اول باید کد تکس باکس دوم باید نام و تکس باکس سوم باید نام خانوادگی راداشته باشد.
    در AccessibleDescription هرکدام ازآنها می توان Text برچسبی راکه مربوط به آن تکس باکس است ریخت یعنی : کد و نام و نام خانوادگی
    حال بااستفاده ازیک حلقه می توان تذکرلازم رااعمال کرد:

    for each(cotrol item in this.Controls)
    {
    if (item is TextBox && String.IsemtyOrNull(item.text) != true && String.IsemtyOrNull(item.AccesibleDescription) != true)
    {
    messageBox.Show("کادر"+item.AccesibleDescripti on+"نبایدخالی باشد");
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: پیغام دادن در مورد فیلد هایی که نباید خالی باشند




    if(string.IsNullOrEmpty(TextBox1.Text.Trim()))
    MessageBox.Show("","لطفا کد را وارد کنید")
    else if (string.IsNullOrEmpty(TextBox2.Text.Trim()))
    MessageBox.Show("","لطفا نام را وارد کنید")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •