نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن دکمه new بر روی فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    قرار دادن دکمه new بر روی فرم

    من چه جوری می تونم در برنامه ام دکمه new قرار بدم به طوری که وقتی کاربر در محیط exe بر روی دکمه new کلیک می کند همانند برنامه office یک صفحه جدید باز شود؟

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن دکمه new بر روی فرم


    Form2 f2=new Form2();
    f2.MdiParent = this;
    f2.Show();

    Form2 فرمی است که می خوای هر بار New بشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    81

    نقل قول: قرار دادن دکمه new بر روی فرم

    جواب نمی ده
    این پیغام خطا رو می ده
    Form that was specified to be the MdiParent for this form is not an MdiContainer

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن دکمه new بر روی فرم

    خب به این خاطره که فرمت قابلیت قبول mdiChildren نداره
    راحتترین کار اینه که روی نام پروژه در Solution راست کلیک کنی و از بخش add/new item گزینه MDI Parent Form رو انتخاب کنی و اونو به عنوان فرم اصلی برنامه ات در نظر بگیری. و یا IsMdiContainer رو true کنی.
    راه اول چون کلی از کارها و کدهایی رو که باید دستی انجام بدی خودش انجام میده بهتره!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •