نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ریختن محتوی جدول در combo

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    Question ریختن محتوی جدول در combo

    با چه کدی میتونم محتوی دو تا جدول رو به دو تا combo box که در یک فرم قرار داره بریزم یعنی هرکدوم از combo ها مقادیرشون رو از یک جدول میگیرن

  2. #2

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    محتوی یه جدول رو نمیشه توی کمبو بریزی بلکه محتوای یک فیلد از جدول رو میتونی توی کمبو باکس بریزی.

    SqlConnection Con = new SqlConnection("ConnectionString");
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter("SqlString", Con);
    DataSet Ds=new DataSet();
    DA.Fill(Ds, "T1");
    comboBox1.DataBindings.Add("Text",Ds,"T1.FieldName ");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    منظورم محتوی یه ستون بود .یه فیلد که فایده نداره میخوام مثلا تما م خریدار ها توی یک کمبو نشون داده بشن . با روشی که شما گفتید. جواب نگرفتم
    آخرین ویرایش به وسیله behrad110 : دوشنبه 28 اردیبهشت 1388 در 01:17 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

            public bool fillcmb(ComboBox cmb)
    {
    try
    {
    MyDbConnection.Open();
    m_daDataAdapter = new OleDbDataAdapter("SELECT T1.ID, T1.fullname FROM T1;",MyDbConnection);
    DataSet ds = new DataSet();
    m_daDataAdapter.Fill(ds, "T1");
    DataView dv = ds.Tables["T1"].DefaultView;
    cmb.DataSource = dv;
    dv.Sort = "fullname";
    cmb.DisplayMember = "fullname";
    cmb.ValueMember = "ID";
    MyDbConnection.Close();
    return true;
    }
    catch( OleDbException exp )
    {
    string strError = exp.Message;
    MessageBox.Show( this, strError, "Exception thrown" );
    return false;
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    ابتدا dataSource کمبوباکس رو یه چیزی (مثلا همون جدولی که یه فیلدش رو میخوای) قرار میدی.
    بعد هم مقدار DisplayMember اون رو نام فیلد یا همون ستونت قرار میدی.
    DataTable dt = Mydatatable;
    ComboBox1.DataSource = dt;
    ComboBox1.DisplayMember = "MyColumn";

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ss مشاهده تاپیک
            public bool fillcmb(ComboBox cmb)
    {
    try
    {
    MyDbConnection.Open();
    m_daDataAdapter = new OleDbDataAdapter("SELECT T1.ID, T1.fullname FROM T1;",MyDbConnection);
    DataSet ds = new DataSet();
    m_daDataAdapter.Fill(ds, "T1");
    DataView dv = ds.Tables["T1"].DefaultView;
    cmb.DataSource = dv;
    dv.Sort = "fullname";
    cmb.DisplayMember = "fullname";
    cmb.ValueMember = "ID";
    MyDbConnection.Close();
    return true;
    }
    catch( OleDbException exp )
    {
    string strError = exp.Message;
    MessageBox.Show( this, strError, "Exception thrown" );
    return false;
    }
    }
    آقا شهاب دمت گرم
    فقط این مقدار true که بر میگردونه واسه چیه؟ در مورد dataview هم توضیح میدی کارش چیه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    مقدار Bool مشخص میکنه که آیا بعد از fill شدن مقداری وجود داشته ؟
    اگر هیچ آیتمی موجود نباشه False برمیگردونه.

    و اما DataView ، از اون برای sort کردن استفاده کردم همین.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    یعنی اگه نخوایم sort داشته باشیم میتونیم حذفش کنیمdataview?

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    بله،میتونید حذف کنید.

    گر هیچ آیتمی موجود نباشه False برمیگردونه.
    اصلاح میکنم،اگر در حین fill شدن مشکلی پیش بیاد False برمیگردونه و در غیر اینصورت True.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    آقا دمت گرم کدی که دادی جواب داد حالا اگه بخوام وقتی تو کمبو باکس اول یه نام رو انتخاب کردم توی کمبوی دوم خود به خود id مرتبط با اون نام انتخاب بشه باید چی کار کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    چیزی شبیه به این کد رو باید در رویداد SelectedIndexChanged در کمبوی دوم قرار بدی.
    comboBox1.SelectedIndex = comboBox2.FindString(comboBox1.SelectedText);

  12. #12

    نقل قول: ریختن محتوی جدول در combo

    سوال من تقریبا شبیه سوال دوستمون behrad110 هست
    با این تفاوت که قرار نیست کد نویسی کنم!!
    به صورت ویزادی یعنی با خاصیتهای selected value,selected items کومبو میشه همچین کاری انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟
    در
    selected itemsد را اسم کالا رو بنویسه کاربر هرکدام را که انتخاب کرد id انرا در textbox بنویسه
    تو php میشد با این دوتا خاصیت این کارو کرد!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •