نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: refresh کردن dataGridView

  1. #1

    Question refresh کردن dataGridView

    سلام به همه ی دوستان. می خوام توی فرم وقتی کاربر دکمه delete رو زد و رکوردی حذف شد ، این تغییرات به dataGridView اعمال بشه. در واقع می خوام dataGridView رو refreshکنم بدون نوشتن کد select (چون dataGridView رو از اول با ویزارد پر کردم) . یعنی می خوام با یه خط کد dataGridView رو refresh کنم.

  2. #2

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    با سلام میتونی کد زیر رو تو کلیک باتن سطر مورد نظر بنویسی
    datagridview1.rows[e.rowindex].remove();

  3. #3

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    برای refresh من خود form رو می بندم و باز می کنم این توری بهتره!
    form1 object=new form1();
    this.Dispose();
    object.Show();

  4. #4

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_yousefii مشاهده تاپیک
    برای refresh من خود form رو می بندم و باز می کنم این توری بهتره!

    form1 object=new form1();



    this.Dispose();


    object.Show();
    فرق dispose با close چیه؟
    این کد رو تست کردم اما فرم بسته می شه.
    آخرین ویرایش به وسیله zahra111 : دوشنبه 28 اردیبهشت 1388 در 11:13 صبح

  5. #5

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    this.tbl_1.Fill(this.DataSet1.tbl_1);

  6. #6

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط hojjat_gh مشاهده تاپیک
    با سلام میتونی کد زیر رو تو کلیک باتن سطر مورد نظر بنویسی
    datagridview1.rows[e.rowindex].remove();
    این کد رو تست کردم ولی اصلا متدی به اسم remove نداره.

  7. #7

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    نقل قول نوشته شده توسط Milad Mohseny مشاهده تاپیک
    this.tbl_1.Fill(this.DataSet1.tbl_1);
    من سعی کردم با برداشتی از کدتون کردم این کار رو انجام بدم اما error میده.
    لطف می کنید بیشتر توضیح بدین و قبل از اون خودتون هم تست کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    اگه مي دوني رديف چندم هست از اين كد استفاده كن :


    DataGridView.Rows.RemoveAt(1);

  9. #9

    نقل قول: refresh کردن dataGridView

    با تشکر از adinochestva کد نهایی رو به صورت زیر نوشتم و به نتیجه رسیدم:
    DataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.currentc elladdress.y

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •