نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتظار تا اتمام تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pesare_ariyayi
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ملودی شهر باران
    پست
    108

    انتظار تا اتمام تابع

    سلام
    من یه framework دارم که ازش تو پروژه استفاده می کنم. با این framework میتونم به دستگاه بلوتوث دیگه ای وصل بشم. تابعی که پایین نوشتم رو فراخونی می کنم تا ارتباطم رو با دستگاه بلوتوث (گیرنده) قطع کنم
    client.close()

    وقتی این تابع فراخونی می شه دقایقی میگزره تا ارتباط قطع بشه. من می خوام ارتباط رو قطع کنم و بقیه کارم رو انجام بدم. اما برنامه به این تابع می رسه, این ارتباط رو قطع می کنه (در حالی که واقعاً ارتباط قطع نشده) و برنامه تا آخر می ره, تازه ارتباط قطع می شه. اگه ارتباط قطع بشه, client.active ==false شرط درستی در میاد.
    نمی تونم یه جور وایسم که client,close کار خودش رو انجام بده و بعد برنامه رو ادامه بدم؟ با این شرطی که نوشتم چطور؟ نمیتونم؟

  2. #2

    نقل قول: خیلی فوریه!! انتظار تا اتمام تابع

    سلام،
    می توانید از حلقه while برای چک کردن این شرط استفاده کنید. اما باید مطمئن شوید که بالاخره این شرط false خواهد شد، در غیر این صورت این حلقه تا بی نهایت ادامه پیدا می کند.
    بعد از اجرای client.close(); می نویسید:


    while (client.active)
    {
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pesare_ariyayi
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ملودی شهر باران
    پست
    108

    نقل قول: خیلی فوریه!! انتظار تا اتمام تابع

    نقل قول نوشته شده توسط roxana مشاهده تاپیک
    سلام،
    می توانید از حلقه while برای چک کردن این شرط استفاده کنید. اما باید مطمئن شوید که بالاخره این شرط false خواهد شد، در غیر این صورت این حلقه تا بی نهایت ادامه پیدا می کند.
    بعد از اجرای client.close(); می نویسید:


    while (client.active)
    {
    }

    آخه من باید چندین بار تو برنامه این کار رو انجام بدم! تا وقتی هم که این ارتباط بسته بشه 4-5 ثانیه طول می کشه. حلقه های طولانی not responding ایجاد می کنن
    دنبال روش بهتریم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انتظار تا اتمام تابع

    چرا از یک Thread واسه غیر فعال کردن BlueTooth استفاده نمیکنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •