نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: منبع آجاکس

  1. #1

    منبع آجاکس

    سلام

    کسی منبع مناسب برای یادگیری آجاکس سراغ داره ؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: منبع آجاکس


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    128

    نقل قول: منبع آجاکس

    سلام من هم تو وبلاگم یکی گذاشتم اگه کارتو راه ندداخت بگو با کمک کنیم.
    http://www.barnamenevise.blogfa.com/

  4. #4

    نقل قول: منبع آجاکس

    سلام دوستان یک سوال :

    من با ای جکس و به وسیله POST داده ها را به صفحه PHP میفرستم ... ولی تو صفحه PHP نمیتونم با استفاده از $_POST[] داده ها را بخونم
    جالب اینجاست که اگه تو صفحه مقصد به جای $_POST از $_GET استفاده کنم درست میشه !!!!!!

    مقاله آقای امیرحسین را خواندم ... یعنی تمام داده ها را در صفحه php باید با $_GET بگیرم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله khazaie01 : پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388 در 12:22 عصر

  5. #5

    نقل قول: منبع آجاکس

    سلام
    شما هدر POST رو اضافه کردید؟ کوئری POST رو از طریق متد send فرستادید؟

  6. #6

    نقل قول: منبع آجاکس

    بله

    xmlHttp.open("POST","MyCodes.php",true);
    xmlHttp.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded;");
    xmlHttp.send("pass="+n+"&MAction="+m);

  7. #7

    نقل قول: منبع آجاکس

    ببخشید اشتباه از من بود با DreamWeaver کار میکنم و F12 نزده بودم تا فایلهای توی پوشه وب سرور آپدیت بشه ... و برنامه با همون دستورات GET اجرا میشد ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •