نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: ویدئوهای آموزشی دلفی

  1. #1

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shervin farzin
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد - shervinfarzin@gmail.com
    پست
    256

    نقل قول: آموزش دلفي ( ويدئو )

    سلام
    من به خاطر سرعت معركه اينترنت فقط يكي رو متاسفانه ديدم اما بسيار روان و جالب بود .
    آقا درود بر شما .
    موفق باشيد .

  3. #3

    نقل قول: آموزش دلفي ( ويدئو )

    آموزش دلفي
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 1
    زمان 41:51
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 2
    زمان 1:11:01
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 3
    زمان 2:33:46
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 4
    زمان 1:28:54
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 5
    زمان 1:40:35
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 6
    زمان 2:14:47
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 7
    زمان 1:27:28
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 8
    زمان 1:25:48
    Delphi Training Series: Programming 101 - Episode 9
    زمان 1:07:19

    آموزش ها در سايت youtube هستند، و شما مي توانيد در صفحه مرورگر خود آنها را مشاهده نماييد.
    خود بنده از مرورگر فاير فاکس استفاده ميکنم و براي دانلود از اکستنشنVideo DownloadHelper استفاده مي کنم.

    علاوه بر آموزش هاي ذکر شده شما مي توانيد در قسمت Related Videos که در صفحات youtube هست (همون صفحاتي که لينک دادم)آموزش هاي ديگري نيز دريافت کنيد :
    C++‎_i1_01_Intro_to_C++‎
    ECO VCL.NET development with CodeGear RAD Studio
    Creating a Webbrowser in Delphi
    Delphi for PHP mysql query sample
    و ...
    موفق و پيروز باشيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matinebi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    433

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    دوست عزيز چطور از Video DownloadHelper براي دانلود استفاده ميكنيد؟
    با opera نيز ميشه دانلود كرد؟
    با تشكر

  5. #5

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    وقتي شما اکستنشن رو توي فايرفاکس نصب کرديد، وقتي به صفحه مورد نظر توي يوتيوب ميريد ، آرم دانلودر بالاي فيلم نمايش داده ميشه.
    تصوير

    اتفاقا با Opera هم ميشه ;-)
    http://www.winbeta.net/forum/index.php?showtopic=1158

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار matinebi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    433

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    دوستان اگه کسی ترجمه کنه خیلی باحال میشه

  7. #7

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    اين هم يك صفحه خوب براي دانلود مقالات و ويديوهاي مربوط به دلفي:

    http://edn.embarcadero.com/tag/en,Delphi

  8. #8

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    لیست کاملی از ویدئو های دلفی : https://downloads.embarcadero.com/pr...dID=1&CatID=21

  9. #9

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    آموزش DataSnap 2010
    یک فیلم ویدیویی در لینک زیر با عنوان DataSnap - Your Data: Where You Want It, How You Want it قرار دارد که مشاهده آن را به همه دوستان توصیه می کنم :
    http://www.drbob42.com/video/index.htm

  10. #10

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سي ويدئو در سي روز :
    • با توجه به اینکه لینک های سایت مرجع برای کاربران ایرانی غیرقابل دسترس هستند ، میتونید آموزش ها رو بطور مستقیم از آدرس زیر دانلود کنید .

    http://m8spy.com/?p=643

  11. #11

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام

    ویدیو های ناب آموزش Delphi, Delphi Prism, C++‎ Builder توسط برترین های جهان (David Intersimone, Marco Cauntu, BobSwart, Nick Hodges, ...) را می توانید از آدرس زیر دانلود کنید (کاملاً آپدیت)

    http://embarcadero.com/Rad-in-action

    امیدوارم مفید واقع بشه!!!

  12. #12

    نقل قول: آموزش دلفي ( ويدئو )

    متاسفانه نتونستم فیلم ها رو ببینم

  13. #13

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    متاسفانه نتونستم فیلم ها رو ببینم
    بعضی از این ویدویو ها در یوتیوب و برخی هم در سرور embarcadero هستند که کاربران ایرانی مجاز به استفاده از آنها نیستند و برای استفاده از آنها باید از روش های غیر معمول استفاده کرد.

  14. #14

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    55 ویدئو از Channel-E که مربوط به خود Embarcadero هست و باید با همون روش های غیر معمول دانلودشون کرد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    Channel-E چیه؟

  16. #16

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    Channel-E چیه؟
    یکی از زیر مجموعه های سایت Embercadero هست و ویدئو های آموزشی Embercadero رو به نمایش میزاره ، مثل Channel9 شرکت مایکروسافت .

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    34
    پست
    180

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    می خوام با openglتوی دلفی کار کنم فیلم آموزشی توی این سایت ها است یا نه ببخشید می دونم بر خلاف قوانین سایته ولی این دفعه را کمک کنید

  18. #18

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    می خوام با openglتوی دلفی کار کنم فیلم آموزشی توی این سایت ها است یا نه ببخشید می دونم بر خلاف قوانین سایته ولی این دفعه را کمک کنید
    این کجاش بر خلاف قوانین سایته؟
    من قبلاً یک فیلم در این مورد در یوتیوب دیده بودم.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام
    لینک ها باز نمیشن

  20. #20

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    ویدئوهای آموزشی دلفی XE2 - دسامبر ۲۰۱۱:
    ۳۰ ویدئو برای ۳۰ روز با حجم تقریبن یک گیگابایت رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :

    31 Days of XE2 video Tutorials in December
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  21. #21

    Talking نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi مشاهده تاپیک
    ویدئوهای آموزشی دلفی XE2 - دسامبر ۲۰۱۱:
    ۳۰ ویدئو برای ۳۰ روز با حجم تقریبن یک گیگابایت رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :

    31 Days of XE2 video Tutorials in December

    میدونم تقریبا 1 سالی از عمر آخرین پست میگذره اما ...
    اگه منبع این ویدیو و ویدیو های دیگه ای در مورد XE3 دارید ، خوشحال میشم اگه شیر کنید !

  22. #22

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام
    اینجا آموزشهای جالبی هست که دیدنشون خالی از لطف نسیت
    http://tutorial.0777.ir/category/programming/delphi/

  23. #23

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام
    24 ساعت فیلم آموزشی دلفی در قالب 47 فیلم آموزشی به زبان فارسی ساخته شده توسط خودم. در این فیلم ها از دلفی 2010 و XE استفاده شده است و مطالب مبتدی و متوسط پوشش داده شده است. برای دانلود این ویدئوها از لینک زیر استفاده کنید:
    http://www.irstu.com/?p=8490
    موفق باشید...

  24. #24

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام
    در سايت 0777 بيست و نه فيلم آموزش دلفي به زبان شيرين فارسي توسط آقاي مهدي پارسا گذاشته شده که خوب و قابل استفاده مي باشد.
    و در اينجا از آقاي پارسا تشکر صميمانه مي نمايم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار firststep
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران-خواستم از جنبه تفاهم باهم بگم
    پست
    502

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    با سلام تصور می کنم این صفحه هم دیدنی باشه

    سایت ویکیا

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Majid.Ebru
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام
    وقت بخیر
    یه چند تا فیلم توی DropBox گذاشتم.
    بیشتر در مورد شبکه هست.
    موفق باشید
    https://www.dropbox.com/sh/8ejq3lf0v...J-HtkErxa?dl=0

  27. #27

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    سلام دوستان شما لطف کردید و فیلمهای زیادی را گذاشتید از همگی ممنونم فقط من دنبال یک آموزش کامل و خوب دلفی هستم که Object Oriented هم در آن موجود باشد اگر ممکنه من را راهنمایی کنید که کدوم Refrence بهتره

    با تشکر از دوستان گرامی

  28. #28

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    ویدئوی آموزش فارسی کار با صفحات Touch (لمسی) در دلفی

    البته در اینجا منظور از صفحات لمسی موبایل و تبلت نیست چون این صفحات که بخودی خود تاچ هستند لیکن هدف مانیتورها و صفحات لمسی هست که پشت آنها سیستم عامل ویندوز قرار دارد

    http://ebort.ir/product/delphitouchscreens01/
    آخرین ویرایش به وسیله MOJTABAATEFEH : چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396 در 09:05 صبح

  29. #29

    نقل قول: ویدئوهای آموزشی دلفی

    فیلم ها دانلود نمیشه
    فیلم آموزش به زبان فارسی هست که بشه دانلود کرد ؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •