نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

  1. #1

    رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    با سلام
    من میخواهم یک ادیتور طراحی کنم که قابلیت رنگی کردن کلمات کلیدی را داشته باشد (همانند ادیتورهای زبانهای برنامه نویسی که این ویژگی رو دارند).
    ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ye_irouni : سه شنبه 29 اردیبهشت 1388 در 16:30 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    میتونی از RichTextBox استفاده کنی!

  3. #3

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    نقل قول نوشته شده توسط esmaeily-hosein مشاهده تاپیک
    میتونی از RichTextBox استفاده کنی!
    میشه بیشتر توضیح بدید که من باید چه کار کنم ؟ و چه کدی باید بنویسم؟

  4. #4

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    کسی نیست که به من بیشتر کمک کنه ؟

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    میتونی یه جدول از کلمات کلیدی درست کنی و توی RichTextBox بعد از هر فاصله چک کنی ببینی کلمه قبل از فاصله توی جدول وجود داره یا نه
    و اگر وجود داشت اون کلمه رو رنگی کنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    فرض کن در rcihtextbox در میان کلمات موجود می خوای adinochestva رو رنگی کنی و فانتش رو عوض کنی :

    Font fnt=new Font("Verdana", 8F, FontStyle.Italic, GraphicsUnit.Point);
    string mystring=@"Adinochestva";
    if (richTextBox1.Find(mystring)>0)
    {
    int my1stPosition=richTextBox1.Find(mystring);
    richTextBox1.SelectionStart=my1stPosition;
    richTextBox1.SelectionLength=mystring.Length;
    richTextBox1.SelectionFont=fnt;
    richTextBox1.SelectionColor=Color.CadetBlue;
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: رنگی کردن یک کلمه خاص در text box ؟

    سلام
    من دارم یک نرم افزار ارسال ایمیل می نویسم و براش یک ادیتور کامل تحت ویندوز می خوام. اگه کسی سراغ داره اینجا لینکش رو بزاره.
    در ضمن یکی از دوستان گفت که میشه از fckeditor استفاده کرد. نحوه استفاده از اون رو توی پروژه های تحت ویندوز و گرفتن مقادیر تولید شده در اون رو اینجا بزاره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •