نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

  1. #1

    جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    سلام دوستان ، من با تابع زیر توی datagrideview هام search انجام میدم . و اون سطر هایی که شامل جستجو میشن رو select می کنم . حالا می خوام سطر هایی که سطر هایی که انتخاب شدن بیان تو سطر های اول datagrideview .

    مثلا اگه 3 تا سطر انتخاب شدن به ترتیب توی سطر های 1 و 2 و 3 قرار بگیرن .

        Public Sub DgvSearch(ByVal DGV As Telerik.WinControls.UI.RadGridView, ByVal TXT As DevComponents.DotNetBar.Controls.TextBoxX)
    Dim a, b As String
    DGV.MultiSelect = True
    DGV.SelectionMode = DataGridViewSelectionMode.FullRowSelect

    If TXT.Text <> "" Then
    For i = 0 To DGV.RowCount - 1
    a = DGV.Rows(i).Cells(2).Value
    b = Mid(a, 1, TXT.TextLength)
    If b = TXT.Text Then

    DGV.Rows(i).IsSelected = True

    End If
    Next
    End If
    End Sub

    ممنون میشم کمکم کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    با سلام دوست عزيز

    با كد زير ميتواني به نتيجه برسي



    PrivateSub dgvSearch()
    Dim s_row(dgv.SelectedRows.Count - 1)
    Dim i As Int16 = 0
    Dim selectedRow As DataGridViewRow
    ForEach selectedRow In dgv.Rows
    If selectedRow.Selected Then
    s_row(i) = selectedRow.Index
    i += 1
    EndIf
    Next
    i = 0
    ForEach rowIndex As Int16 In s_row
    selectedRow = dgv.Rows(rowIndex)
    dgv.Rows.Remove(selectedRow)
    dgv.Rows.Insert(i, selectedRow)
    i += 1
    Next
    EndSub



    باز هم اگر سئوالي بود در خدمت هستم

  3. #3

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    میشه بگین این کد رو کجای تایع اضافه کنم ؟ من به انتهای کد های خودم اضافه کردم و این خطا ( عکسشو ضمیمه کردم ) میده .

    یه سوال دیگه ، ساختار For Each چطوریه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif e.gif‏ (17.2 کیلوبایت, 25 دیدار)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    سلام دوست عزيز

    اين كدي كه برايت نوشتم زماني كارآيي دارد كه datagridview به table متصل نباشد. وقتي datagridview به يك table متصل است بايد از متد متفاوتي استفاده كرد.

    اين متد را هم برايت خواهم نوشت

  5. #5

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    ممنون میشم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    سلام دوست عزيز

    كد زير جهت datagridview هايي است كه به table متصل هستند



    PrivateSub dgvSearch()
    Dim s_row(dgv.DataSource.rows.Count - 1) As DataRow
    Dim i As Int16 = 0
    Dim dgvRow As DataGridViewRow
    Try
    ForEach dgvRow In dgv.Rows
    If dgvRow.Selected Then
    s_row(i) = dgv.DataSource.rows(dgvRow.Index)
    i += 1
    EndIf
    Next
    ForEach dgvRow In dgv.Rows
    IfNot dgvRow.Selected Then
    s_row(i) = dgv.DataSource.rows(dgvRow.Index)
    i += 1
    EndIf
    Next
    Catch ex As Exception
    EndTry
    Dim dt AsNew DataTable
    dt = dgv.DataSource.copy
    dt.Clear()
    i = 0
    ForEach rows As DataRow In s_row
    dt.LoadDataRow(rows.ItemArray,
    False)
    Next
    dgv.DataSource.Clear()
    dgv.DataSource = dt.Copy
    dt =
    Nothing

    EndSub




    باز هم اگر سئوالي بود در خدمت هستم

  7. #7

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    خیلی ممنون ، مشکلم حل شد .

    فقط یه مشکل کوچیک ، سطر ها deselct میشن و مشخص نیست چه سطر هایی جزء جستجو بودن .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    سطرهايي را كه select مي كني رنگشونو عوض كن


    dgv.DefaultCellStyle.SelectionBackColor = Color.LightGray
    dgv.DefaultCellStyle.SelectionForeColor = Color.Black



  9. #9

    نقل قول: جستجو و جابه جایی سطر ها در datagrideview

    سلام ،

    باز هم مزاحم شدم

    من یه مشکله دیگه هم دارم ، توی DGV چند تا cuolemn دیگه هم دارم که از یکی از نوع چک باکس و یکی از نوع تکس باکس و یکی از نوع کامبو باکس هستش ، که مقادیرشو خود کاربر وارد میکنه ، وقتی که سطری جا به جا میشه اون کالمن ها مقدار فعلیشونو از دست میدن .

    اگه میشه مثل همیشه لطف کنید و کمکم کنید .

    پیشاپیش ممنون .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •