نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

  1. #1

    استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    سلام
    من یه سایت دیدم که مثلا به gallery.php لینک داده بود
    وقتی روش کلیک میکردی هم لینک در آدرس بار عوض میشد (که درواقع لینک اطلی مطلبه)
    و هم به صورت آژاکس صفحه تغییر میکرد
    میشه توضیح بدید ؟
    نمونه : http://www.mohsendavari.ir/
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    با سلام
    دوست عزیز بله این سایت ایجکس هست اما آدرس هم تغییر نمیکنه آدرس به این شکل میشه
    http://www.mohsendavari.ir/#http://www.mohsendavari.ir/gallery.php

    شما زمانی که از # در مقدار آدرس استفاده میکنید به این معناست که قصد تغییر صفحه رو ندارید اما قصد دارید به مکان دیگری در صفحه بروید یا برای این قسمت یک نشانی واقعی داشته باشید .
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    سلام.

    سایتی که معرفی کردید، از Ajax history استفاده کرده، برای درست کار کردن back & forward در ای جکس.

  4. #4

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    خیلی ساده است این موضوع
    با یه مثال ساده توضیح میدم فرض کنید یه صفحه با محتوای زیر داریم:
    کد HTML:
    <html>
        <head>
            <title>Thest BY Alvanweb</title>
        </head>
        <body>
            <div id="container">
                
                
                <div id="right_side">
    <ul>
                    <li><a rel ="tab-1" href="about.php"> About US </a></li>
                    <li><a rel ="tab-2" href="contact.php"> Contact US </a></li>
    </ul>
                </div>
                           
                <div id="left_side">
                </div>
                            
            </div>
        </body>
    </html>
    می‌خواهیم وقتی کاربر روی یه لینک سمت راست کلیک کرد یه محتوا در سمت چپ بارگذاری بشه. گاهی اوقات برای کنترل این محتوا به یه مشخصه نیاز داریم که می‌تونیم اونو از طریق آدرس بار کنترل کنیم. من در مثال زیر به کمک jquery علاوه بر انجام عمل بالا (بارگذاری در سمت چپ هنگام کلیک روی لینک سمت راست) پروپرتی rel تگ a رو به آدرس بار ارسال می‌کنم:
    $('#right_side a').click(function(ev){
    var path = $(this).attr("rel");
    window.location.hash = path;
    loadPage(this.href);
    ev.preventDefault();
    });

    function loadPage(path){
    $('#left_side').empty().load(path);
    }
    البته rel کاربرد دیگری داره ولی من بعنوان یه پروپرتی کمکی ازش استفاده کردم.

  5. #5

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    لطفا مثال های بیشتری بزارید
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    نمیشه بدون جی کوئری بگید ؟

  7. #7

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    نقل قول نوشته شده توسط amirepsilon مشاهده تاپیک
    نمیشه بدون جی کوئری بگید ؟
    میشه عزیزم میشه!
    شما با setInterval مثلا هر 100 میلی ثانیه هش رو چک میکنی و هروقت عوض شده بود صفحه رو با ای جکس تغییر میدی!
    تو لایودیک هم این امکان بدون استفاده از jquery قرار داده شده است.
    البته اساس اون پلاگین هم همینه.

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    ممنون دوست من میشه کد بزارید ؟

  9. #9

    نقل قول: استفاده از آژاکس و تغییر آدرس بار

    سلام
    آقا من محسن داوری هستم.
    کد جاوای سایت من که مشخصه
    این افکت را کدش را میتونید توی فایل main.js پیدا کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •