نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: cell background ... چرا عکس بک گراند اضافه نمی شه؟!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    cell background ... چرا عکس بک گراند اضافه نمی شه؟!

    سلام دوستان محترم برنامه نویس

    من به یک مسئله کوچولو برخورد کردم که نمی دونم چرا ؟؟!!

    توی 2008 می خوام توی یک table توی یه سلولش عکس بک گراند بندازم ... می رم اول اونو انتخاب می کنم از table -> select -< cell اون وقت می رم توی قسمت forma-> new style - < backgrund - image و عکس مورد نظر رو انتخاب می کنم ... نمی دونم چرا نمایش داده نمی شه ..
    توی قسمت define هم هر سه مورد رو امتحان کردم ... به نظر شما مشکل چیه ؟؟ از توی کدها هم که می رم اضافه کنم error می ده!

    بسیار ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: cell background ... چرا عکس بک گراند اضافه نمی شه؟!

    سلام

    لطفاً بگین که چطور باید از توی vs2008 بک گراند یک جدول عکس بندازم... چرا اعمال نمی شه ؟؟

    اصلاً تو preview هم نمایش نمی ده ... چکار کنم؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: cell background ... چرا عکس بک گراند اضافه نمی شه؟!


    Private Sub dgv_CellFormatting(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellFormattingEve ntArgs) Handles dgv.CellFormatting
    For i As Integer = 0 To Me.dgv.Rows.Count - 1
    If Me.dgv.Rows(i).Cells("COL_1").Value > 0 Then
    'Adding background color
    Me.dgvMacroVenceInv.Rows(i).Cells("COL_1").Style.B ackColor = Color.Tan

    e.Value = ''pull the image from here' (Resources, imagelist...)
    End If
    Next
    End Sub



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •