نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

    سلام
    من میخوام وقتی روی یک سطر کلیمک شد اطلاعاتش داخل تکست باکس نمایش داده بشه از رویداد enter row استفاده کردم به مشکل برخوردم میگه object reference not set to an instance of an object

    توی rowleve گذاشتم کار میکنه اما به درد کار من نمیخوره جون وقتی از ردیف خارج میشم تازه اطلاعات رو به تکست باکس میریزه
    حالا به نظر شما توی کدوم event کد بنویسم؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    void datagrid_rowenter(...)
    {
    if (datagrid.currentrow != null)
    {
    //put code here
    }
    }
    با این کد دقیقا همون مشکلی رو دارم که با rowleve دارم یعنی وقتی از یه ردیف به ردیف بعدی میرم تازه ردیف قبلی محتویاتش وارد تکست باکس میشه . فکر کنم اصلا باید از یه event دیگه استفاده کنم

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

    اگه میخوای وقتی روی سطر کلیک میکنی مقادیر منتقل بشه از dataGridView1_RowHeaderMouseClick باید استفاده بکنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط darksunrise مشاهده تاپیک
    اگه میخوای وقتی روی سطر کلیک میکنی مقادیر منتقل بشه از dataGridView1_RowHeaderMouseClick باید استفاده بکنی
    این روش جواب داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: انتخاب یک event برای نمایش سطر های یک دیتا گرید

    سلام.
    از این روش استفاده کن
                        textbox1.text=dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    textbox2.text=dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());
    این کد را میتونی داخل رویداد keydown یا celldoubleclick بزاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •