نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کپی فایل در سی شارپ

  1. #1

    کپی فایل در سی شارپ

    با سلام
    من قبلا این موضوع رو مطرح کردم کسی جواب نداد
    لطفا اگه میتونید کمک کنید
    میخوام چند تا فایل رو همزمان کپی کنم
    اگه درصد کپی هم نشون داده بشه عالیه
    خواهش میکنم کمک کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    System.IO.
    File.Copy(@"d:\1.txt", @"e:\1.txt");


  3. #3

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    واسه اینکه بتونی درصد کپی کردن رو نشون بدی میتونی یه حلقه بذاری و هر بار مقداری از فایل رو بخونی و در جای مورد نظرت ذخیره کنی. هر بار هم مقدار پروسس بارتو افزایش بدی.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    برای اینکه بتونی چندتا فایل رو هم زمان کپی کنی باید هر فایل رو توی یه thread جداگانه کپی کنی
    راجع به thread و نحوه استفاده از اون هم توی سایت مفسل بحث شده

  5. #5

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط NewFoxStudent مشاهده تاپیک
    برای اینکه بتونی چندتا فایل رو هم زمان کپی کنی باید هر فایل رو توی یه thread جداگانه کپی کنی
    راجع به thread و نحوه استفاده از اون هم توی سایت مفسل بحث شده

    ممنون از توجه تون
    من هم میخوام از نخ استفاده کنم ولی وقتی نخ رو تعریف میکنم کل برنامه به هم میریزه
    اگه میتونید یه راهنمایی کنید
    اولا نخ رو روی فرم تعریف کنم؟
    تعریف نخ حتما باید به صورت یه کلاس باشه؟
    کجا نخ ها رو start کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    با سلام
    من قبلا این موضوع رو مطرح کردم کسی جواب نداد
    لطفا اگه میتونید کمک کنید
    میخوام چند تا فایل رو همزمان کپی کنم
    اگه درصد کپی هم نشون داده بشه عالیه
    خواهش میکنم کمک کنید
    ممنون
    بنده که تو همون تایپیک یه مثال گذاشتم که از backGroungWorker استفاده می کرد و درصد کپی شدن رو هم نشون می داد و قابلیت تفکیک و چسباندن چند فایل رو داشت.
    شما می تونید از کد الهام گرفته و برنامتونو به صورت دلخواه پیاده سازی کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=155965

  7. #7

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    ببخشید اگر مثلا فایل مورد نظر در مسیر مقصد موجود باشد باید چه کنیم . در این صورت برنامه هنگ می کند .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi yousefi مشاهده تاپیک
    ببخشید اگر مثلا فایل مورد نظر در مسیر مقصد موجود باشد باید چه کنیم . در این صورت برنامه هنگ می کند .
    مطمئنم error میده.هنگ نمیکنه.میتونید از System.IO.File.Exists استفاده کنید

  9. #9

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    اگر بخواهیم بگوییم فولدر دسکتاپ را کپی کن باید چی بنویسیم ؟ ارور میده . دردش چیه ؟

  10. #10

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    با سلام خدمت اساتید بزرگوار

    می خواستم بدونم چه جوری میشه یه سری فایل با پسوند خاص رو توی یه فولدر جستجو کرد و بعد اونها رو کپی کرد یه جای دیگه؟
    مثلا بیاد تمام فایل های با پسوند txt رو از توی درایو c به درایو دیگه کپی کنه
    البته میخوام کد جوری باشه که زیر شاخه ها رو هم حتما بگرده
    اگر امکان داره کدش رو اینجا برام بنویسید

    با تشکر فراوان

  11. #11

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    با سلام

    مشکل من توی سرچ حل شد ولی الان مشکل اینحاست که وقتی به فولدری که اجازه خواندن و نوشتن نداره (permission deny) ارور access denied میده
    خواستم بدونم چه جوری میشه این فولدر رو موقع سرچ رد کرد که به جستجو ادامه بده؟

    آقا کسی نیست اینجا جواب ما رو بده؟
    خیلی ضروریه

    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    سلام
    چطوری می تونیم چک کنیم که فایلی با نام فایلی که اکنون می خواهیم کپی کنید در مسیر جدید وجود دارد یا ندارد ؟ اگر وجود داشته باشد جایگزین اون فایل بشه .

  13. #13
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری می تونیم چک کنیم که فایلی با نام فایلی که اکنون می خواهیم کپی کنید در مسیر جدید وجود دارد یا ندارد ؟ اگر وجود داشته باشد جایگزین اون فایل بشه .
    با سلام.
    با استفاده از متود File.Exists وجود فایل را چک کنید و با استفاده از متود File.Copy فایل جدید را جایگزین قبلی کنید.

    if(File.Exists(file2)
    File.Copy(file1,file2,true);

    البته اگر صرفا قصد کپی کردن داشته باشید نیازی به خط اول نیست و متود File.Copy در صورت موجود بودن فایل همنام فایل جدید را جایگزین آن می کند.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  14. #14

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    دوستان ببخشید تاپیک قدیمی میارم بالا ولی اگه بخوام یه فایا رو در فولدر پروگرام فایل که اجازه دسترسی نداره کپی کنم چه باید کرد؟

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کمک کپی فایل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط tata7836 مشاهده تاپیک
    دوستان ببخشید تاپیک قدیمی میارم بالا ولی اگه بخوام یه فایا رو در فولدر پروگرام فایل که اجازه دسترسی نداره کپی کنم چه باید کرد؟
    فکر میکنم اجرای برنامه با Run As Administrator مشکلتون رو حل بکنه
    اگر حل کرد می تونید با کد نویسی این سطح دسترسی رو ایجاد کنید UAC رو تنظیم کنید که در سایت زیاد بحث شده
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. کپی فایل از مسیری در شبکه به سیستم کاربر با سی شارپ
    نوشته شده توسط paridarkavir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1388, 12:01 عصر
  2. کپی فایل
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 13:23 عصر
  3. کپی فایل ها
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 00:20 صبح
  4. کپی فایل به cdWriter
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1382, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •