نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ویرایش در Ado.net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    ویرایش در Ado.net

    سلام
    میخواستم بدونم چطوری تو ADO.Net ویرایش(Edit) کنم؟

  2. #2

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    اينايي كه گفتي يعني چه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    داداش اینجوری که شما سوال کردید تنها جوابی که براتون وجود داره :به سختی میشه این کارو کرد.سوال و کامل بگو.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    من میخواهم یک رکورد رو ویرایش کنم همین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    مثلا تو ado با دستور : recordset.edit می شد این کار رو انجام داد. تو ADO.Net این کار چه شکلی صورت میگیره؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    ado با ado.net تفاوت دارد. ado.netجون الگوی کاملا" جدیدی برای دستیابی به بانک اطلاعاتی است.ویژگی مهم ado.net اینست که بی اتصال است و تفاوت اصلی آن با ado میباشد.وقتی با ado.net با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار می کنید اطلاعاتی که از بانک اطلاعاتی دریافت می کنید در یک data set قرار می گیرد اگر اطلاعات موجود در data set را تغییر دهید اطلاعات متناظر در بانک اطلاعاتی تغییر نخواهد کرد چون از اتصال زنده استفاده نمی شود.در صورت نیاز data set میتواند با منبع داده اصلی اتصال برقرار کند و تغییرات را اعمال نماید.یه نمونه کد برای تغییر محتویات جدول نوشتم شاید با این مفاهیم بیشتر آشنا بشی.
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient
    Dim strcon AsString
    strcon = "data source=VAHID-D450DC08C;initial catalog=alborz;integrated security=true"
    Dim con AsNew SqlConnection(strcon)
    Dim da AsNew SqlDataAdapter
    con.Open()
    Dim sn AsString
    Dim cmd AsNew SqlCommand
    Dim sqldel AsString
    sn = bank.DataGridView1.CurrentCell.Value
    TextBox1.Text = sn
    sqldel =
    "update bank set " & "bankname=" & " '" & TextBox2.Text & "' , " & "dsys=" & " '" & TextBox3.Text & "' , " & "tsys=" & " '" & TextBox4.Text & "'where bankcode =" & TextBox1.Text
    cmd.CommandText = sqldel
    cmd.Connection = con
    cmd.ExecuteNonQuery()
    bank.DataGridView1.Update()
    con.Close()
    MsgBox(
    "تغییرات انجام شد", , "البرز ابزار")
    bank.BankTableAdapter.Fill(bank.DataSet5.bank)
    Me.Close()
    bank.Show()


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: ویرایش در Ado.net

    دوست عزیز
    از مقدمه ای که گفتید اطلاع داشتم و روش استفاده از ADO.Net رو میدونستم من فقط میخواستم تا با استفاده از دستورات ADO.Net این کار رو انجام بدم.
    به هر حال دستوراتی که نوشتین بسیار مفید بود و استفاده کردم ممنونم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •