نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ریسایز ، ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Talking مشکل در ریسایز ، ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

    دوستان سلام
    من در برنامم از کد زیر برای تولید عکس 3 در 4 استفاده می کنم :

    Image
    origImage = Image.FromFile(filePath);
    Image origThumbnail = newBitmap(85, 113, origImage.PixelFormat);
    Graphics oGraphic = Graphics.FromImage(origThumbnail);
    oGraphic.CompositingQuality =
    CompositingQuality.HighQuality;
    oGraphic.SmoothingMode =
    SmoothingMode.HighQuality;
    oGraphic.InterpolationMode =
    InterpolationMode.HighQualityBicubic;
    Rectangle oRectangle = newRectangle(0, 0, 85, 113);
    oGraphic.DrawImage(origImage, oRectangle);
    origThumbnail.Save(
    Application.StartupPath + "/tmpImage.jpg", ImageFormat.Jpeg);
    origImage.Dispose();

    و از کد زیر برای بدست آوردن byte[] های عکس استفاده می کنم تا بعدا تو دیتابیس ذخیره کنم :

    byte[] data = null;
    FileInfo fInfo = newFileInfo(sPath);
    long numBytes = fInfo.Length;
    FileStream fStream = newFileStream(sPath, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    BinaryReader br = newBinaryReader(fStream);
    data = br.ReadBytes((int)numBytes);
    return data;

    و از کد زیر برای واکشی عکس از دیتابیس استفاده میکنم :

    Image newImage;
    MemoryStream ms = newMemoryStream(picbyte, 0, picbyte.Length);
    ms.Write(picbyte, 0, picbyte.Length);
    newImage =
    Image.FromStream(ms, true);
    return newImage;


    و اما مشکلات :
    1. نمی دونم چرا بعضی از عکس ها رو نمی تونه 3 در 4 کنه . فکر کنم مشکل در ساخت Bitmap و با PixelFormat باشه .
    2. موقع واکشی از دیتابیس بعضی عکس ها رو که به درستی ذخیره شدن نمی تونه بسازه .
    3. من عکس 3 در 4 رو موقت یه جا ذخیره می کنم ولی وقتی می خوام حذفش کنم میگه یه برنامه داره باهاش کار می کنه که همین برنامه خودمه . چکار کنم که از دست برنامه خارج بشه ؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: مشکل در ریسایز ، ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

    یعنی کسی به این مشکل برخورد نکرده تا حالا ؟!؟!؟!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: مشکل در ریسایز ، ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس

    سلام. خوب Dispose اش كن هفت عزیز! منظور شیء عكسته!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •