نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

  1. #1

    کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

    سلام
    جناب میکرو سافت میفرمایند:
    اگه توی کدتون بنویسید fv.ChangeMode(Edit)
    این متد ChangeMode باعث Fire شدن ModeChanging نمیشه.
    خوب حالا با این توضیح اگه بخواهیم که کاربر وقتی روی دکمه Edit کلیک کرد ، این FormView بره به حالت ویرایش باید چی کار کنیم؟ یا مثلا وقتی روی دکمه Cancel کلیک کرد برگرده به حالت Default ?

  2. #2

    نقل قول: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

    نقل قول نوشته شده توسط odiseh مشاهده تاپیک
    اگه بخواهیم که کاربر وقتی روی دکمه Edit کلیک کرد ، این FormView بره به حالت ویرایش باید چی کار کنیم؟ یا مثلا وقتی روی دکمه Cancel کلیک کرد برگرده به حالت Default ?
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
    سئوال جالبي بود و منم در اين مورد به نتيجه نرسيدم اگه كسي از دوستان در اين مورد اطلاعاتي داره ممنون مي شم اگه در اختيار ما هم قرار بده.

  3. #3

    نقل قول: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

    سلام
    بلاخره روشی وجود داره ؟ ؟ ؟
    کسی به نتیجه ای نرسیده ؟

  4. #4
    کاربر جدید آواتار mohammadreza_1382
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    29

    نقل قول: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

    سلام

    FormView1.ChangeMode(
    FormViewMode.Edit);

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    289

    نقل قول: کلیک روی دکمه Edit و بردن FormView به مد Edit ?

    برای دکمه cancel هم
    FormView1.ChangeMode(FormViewMode.ReadOnly);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •