نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    سلام

    یک سوال داشتم از محضر اساتید.

    فرض کنید سایتی داریم با عنوان سایت A
    در این سایت یک ابجکت فلش هست که یه سری اطلاعات رو نمایش میده. یه سری ابزارهایی مثل دارپ دان لیست هست که کاربر مقادیری رو درونش مینویسه و بعد از عملیات سرور ساید و جاوا اسکریپتی یه اطلاعاتی در این ابجکت فلش اپدیت میشه.

    با این فرضیات

    حالا فرض کنید سایت دیگری داریم با عنوان سایت B
    میخوایم توسط کد نویسی کاری کنیم که بخشی از اون محتوایی که در سایت A دیده میشه در سایت B نمایش داده بشه که در اینجا همون آبجکت فلش هست و اون دراپ دانها ...

    بعد کاربر از داخل سایت B وقتی مقادیر دراپ دان رو عوض میکنه ، این فلش اپدیت بشه. یعنی سایت B طوری شبیه سازی بشه که انگار کاربر در سایت A داره کار میکنه.

    لازمش اینه که اطلاعات از سایت B به سایت A برن و پردازش ها انجام بشه و نتیجه دوباره برگرده.

    به نظر دوستان ایا این کار امکان پذیر هست ؟!!!!!!!!!

    خواستید میتونم مثال هم بیارم.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    35
    پست
    1,090

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    به نظرت IFRAME کارت رو راه نمی ندازه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    ای فریم نه. راه دیگه ای سراغ ندارید ؟؟؟ میخوام واقعا اطلاعات به اون شکلی که گفتم بره و بیاد.

    چونکه بخشهایی از صفحه رو نیاز دارم که حذف کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    35
    پست
    1,090

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    دوست عزیز تنها راحی که داره اینه که شما کد های ظاهر سایت GUI رو گپی کنی و هر جارو میخوای پاک کنی
    و بیای از وب سرویس استفاده کنه
    که سایت b از طریق ,وب سرویس به سایت a دسترسی داشته بشه
    راه منطقی دیگه ای نداره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,385

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    این کار امکان پذیره ولی سخت یعنی شما میتونید سورس html رو از سایت a بگیرید و هر بلایی دوست داشتنید سرش بیارید در نهایت در صفحه خودتون نمایشش بدید تا اینجا سخت نیست سختیش تعامل با صفحه اوله یعنی شما می خای یسری داده رو از طریق سایتتون به سایت a پست کنید و جواب بگیرید فکر می کنم بهترین مثال برای انجام این کار این باشه

    https://barnamenevis.org/showpo...75&postcount=2

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    نقل قول نوشته شده توسط eyes_shut_number1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تنها راحی که داره اینه که شما کد های ظاهر سایت GUI رو گپی کنی و هر جارو میخوای پاک کنی
    و بیای از وب سرویس استفاده کنه
    که سایت b از طریق ,وب سرویس به سایت a دسترسی داشته بشه
    راه منطقی دیگه ای نداره
    دوست عزیز

    توضیح بیشتری میدی. من چطور میتونم مثلا ایونت کلیک رو در سایت بی ایجاد کنم ؟

    مثلا فرض کن در سایت B کاربر روی یه ابجکتی کلیک میکنه یه اتفاقی می افته. من در سایت A اون ابجکت رو قرا میدم و وقتی کاربر روش کلیک کرد خب بایستی ایونتش رو در سایت بی انجام بدم و نتیجه رو پس بگیرم.

    به نظرت چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    35
    پست
    1,090

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    وب سرویس یه سری متد به شما اراپه میده
    شما به جای اینکه بیای و دسترسی به دیتا بیس رو توی Click event دکمه بنویسی میای همرو داخل وب سرویس می نویسی
    بعد از طریق هر 2 تا ستیتت میتونی به این وب سرویس ( که در اصل همون کد هات هست )دترسی داشته باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    35
    پست
    1,090

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    نقل قول نوشته شده توسط shahab_ksh مشاهده تاپیک
    این کار امکان پذیره ولی سخت یعنی شما میتونید سورس html رو از سایت a بگیرید و هر بلایی دوست داشتنید سرش بیارید در نهایت در صفحه خودتون نمایشش بدید تا اینجا سخت نیست سختیش تعامل با صفحه اوله یعنی شما می خای یسری داده رو از طریق سایتتون به سایت a پست کنید و جواب بگیرید فکر می کنم بهترین مثال برای انجام این کار این باشه

    https://barnamenevis.org/showpo...75&postcount=2

    راستش من متوجه نشدم این لینک برای چی بود؟؟!!؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,385

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟


    راستش من متوجه نشدم این لینک برای چی بود؟؟!!؟
    اگه یه کم بیشتر فکر می کردید متوجه می شدید این مثال به شما نشون میده چطور اطلاعات یه سایت دیگه رو پردازش کنید مثل ارسال اطلاعات مثلا یک فرم به صفحه ای خاص در یک سایت دیگر از طریق سایت خودمون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: کپی محتوای صفحه یک سایت به صورت داینامیک ایا امکان پذیره؟

    ایا در مورد شبیه سازی ایونت های جاوا اسکریپت مثل کلیک کردن ، موس اور و ..... هم امکان پذیره ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •