نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: -----( مشکل با streamwriter ) ----

  1. #1

    -----( مشکل با streamwriter ) ----

    با سلام

    دوستان من با دو تا مشکل روبرو شدم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1 – می خوام با باز شدن فرم اتومات یک فایل ایجاد بشه . منتها این عمل زمانی صورت بگیرد که قبلا ایجاد نشده باشد .
    به عبارت دیگر کاربر فقط برای بار اول که برنامه رو اجرا می کنه این فایل ایجاد شود و در بارهای بعدی چون آن فایل ایجاد شده دیگه فایل ایجاد نشود .
    2 – چه طور میشه بعد از بستن یک فرم ، فرم اصلی رو نیز بست ؟ ( به صورت اتومات )


    باتشکر

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----


    if(!File.Exists("مسیر و نام فایل"))
    File.Create("مسیر و نام فایل"));

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    if (Application.OpenForms["نام فرم"] != null)
    Application.OpenForms["نام فرم"].Close();

  4. #4

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    توب لود برنامه ات این کد رو بنویس

    string FilePath = "Your Fila Path";
    string Text = "Your Text";
    if (!File.Exists(FilePath))
    {
    File.WriteAllText(FilePath, Text);
    }

    واسه سؤال دوم هم توی رویداد Closeing فرمت کد زیر رو بنویس

    Application.Exit();

  5. #5

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    آقا دست شما درد نکنه . سوال اول Ok شد ولی دومی هنوز گیر داره .

    هر دور راه رو رفتم ولی باز هم پنجره بسته نمیشه .

    این کدها رو باید در کجا قرار بدهم . در قسمت لود پنجره یا Main ؟
    رویداد Clossing رو چه طور ایجاد کنم ؟

    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    روی فرمت کلیک کن در پنجره Properties روی آیکون Events (چیزی مثل رعد و برق) کلیک کن. تمام رویدادهای فرمت لیست میشن رویداد Closeing رو پیدا کن و روش دابل کلیک کن. حالا اون کدها رو استفاده کن.

  7. #7

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    آقا دستت درد نکنه . لطف کردید .

  8. #8

    نقل قول: -----( مشکل با streamwriter ) ----

    @Xmaster666
    به احترام سایر دوستان که به هر دو سوال شما پاسخ دادند، تاپیک را حذف نمی کنم.
    از این به بعد در هر تاپیک تنها به یک سوال بپردازید.
    علاوه بر این از ارسال پست هایی با مضمون تشکر خود داری کنید. برای این منظور دکمه تشکر پیش بینی شده است./
    با تشکر./

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •