نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: غیر فعال کردن ستونی از گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    غیر فعال کردن ستونی از گرید

    با سلام

    در فرمی که تصویرش را ضمیمه کردم ستونی به نام AandP وجود دارد که مقادیر (Airframe,powerplant)را می پذیرد.می خوام وقتی powerplant انتخاب می شه ستون aircraft غیرفعال شود (یعنی از این ستون چیزی انتخاب نشود)و وقتیAirframe انتخاب میشه ستون Engin غیرفعال شود.
    در کدام رویداد دیتاگرید این شرط را باید چک کنم؟

    از راهنمایی شما سپاسگزارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    فک نمی کنم رویدادی باشه که مستقیم وقتی این سلول به تنهایی تغییر کرد عمل کنه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    لطف می کنید راه حل پیشنهاد بدید

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    در رویداد ;cellclick رویداد cellvaluechange رو فراخوانی کن و در اونجا همه کار ها رو انجام بده در ضمن اگه ابتدای پروژه هستی و با datagridview خیلی کار داری پیشنهاد می کنم از همین حالا با یه datagridview عالی کار کنی وگر نه اذیت میشه که من این ها رو پیشنهاد می کنم
    componentone
    syncfusion
    janus
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    فقط توی ایونت یادت نره که چک کنی همن سلول انتخاب شده یا نه ؟
    با توجه به تغییر اون بقیه کدشو خودت که دیگه بلدی .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    ممنون از پاسختون

    privatevoid dgvAP_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    dgvAP_CellClick()
    }
    privatevoid dgvAP_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dgvAP.CurrentRow.Cells["AandP_ID"].Value.ToString() == "1")
    dgvAP.CurrentRow.Cells[
    "Aircraft_Id"].ReadOnly = true;
    }
    مشکلم در فراخوانی CellClick است نمی دونم چه پارامتر هایی باید بهش بدم
    لطف می کنید در این مورد کمکم کنید.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید


    privatevoid dgvAP_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    dgvAP_CellClick(null,null)
    }
    privatevoid dgvAP_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dgvAP.CurrentRow.Cells["AandP_ID"].Value.ToString() == "1")
    dgvAP.CurrentRow.Cells[
    "Aircraft_Id"].ReadOnly = true;
    }



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    if (dgvAP.CurrentRow.Cells["AandP_ID"].Value.ToString() == "1")

    روی خطی که گذاشتم error میده
    Object reference not set to an instance of an object.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    سلام این طور بنویس ببین مشکلت حل میشه:

    if (dataGridView1.CurrentRow != null && dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value!=null)
    if (dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString() == "1")

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    منظورتون اینه که از هر دو if استفاده کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: غیر فعال کردن ستونی از گرید

    بله ،حل شد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •