نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    چطور می تونم فایل های صوتی رو مارک دار کنم تا بتونم دستور بدم که کدوم رو اجرا کنه و به چه ترتیب ؟

    من حدود 700 فایل صوتی دارم که قرآن و ترجمه اون هست ... یه جایی لازمه بگم اول آیه رو اجرا کن بعد ترجمه اش رو ... و جایی دیگه باید بگم تمام آیات رو اول اجرا کن و بعد جداگانه ترجمه ها را اجرا کن


    چه راه حلی دارین؟

  2. #2

    Arrow نقل قول: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    چطور می تونم فایل های صوتی رو مارک دار کنم تا بتونم دستور بدم که کدوم رو اجرا کنه و به چه ترتیب ؟

    من حدود 700 فایل صوتی دارم که قرآن و ترجمه اون هست ... یه جایی لازمه بگم اول آیه رو اجرا کن بعد ترجمه اش رو ... و جایی دیگه باید بگم تمام آیات رو اول اجرا کن و بعد جداگانه ترجمه ها را اجرا کن


    چه راه حلی دارین؟
    سلام دوست عزیز من بهت پیشنهاد میدم از چک باکس استفاده کنی.اگه سوالی داشتی بگو تا کمکت کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    من می خوام فایل های صوتی رو مارک دار کنم که داخل یه پوشه هستند ... چطور از چک باکس استفاده کنم؟!

    و بعد از خاصیت مدیاپلیر که مارک دار ها رو اجرا می کنه استفاده کنم

  4. #4

    Arrow نقل قول: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    من می خوام فایل های صوتی رو مارک دار کنم که داخل یه پوشه هستند ... چطور از چک باکس استفاده کنم؟!

    و بعد از خاصیت مدیاپلیر که مارک دار ها رو اجرا می کنه استفاده کنم
    ببخشید من منظورتون رو درست متوجه نشدم و منظورمم درست نرسوندم!!

    یک کنترل ListView به برنامت اضافه کن و خاصیت هاشو به صورت زیر تغییر بده:

    View = Details
    یک Columns اضافه کن.
    آیتم هم که بلدی چطوری اضافه کنی.
    CheckBoxes = True


    برای بدست آوردن آیتم های تیک خورده از کد زیر استفاده کن:

                for (int I = 0; I < listView1.Items.Count; I++)
    {
    if (listView1.Items[I].Checked == true)
    {
    MessageBox.Show(".تیک خورده است "+listView1.Items[I].Text+" آیتم");
    }
    }

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    نقل قول نوشته شده توسط bahar_engineer مشاهده تاپیک
    من می خوام فایل های صوتی رو مارک دار کنم که داخل یه پوشه هستند ... چطور از چک باکس استفاده کنم؟!

    و بعد از خاصیت مدیاپلیر که مارک دار ها رو اجرا می کنه استفاده کنم

    منظورتون از مارک دار کردن فایل صوتی چیه؟
    شما میخواهید این فایلها رو وقتی توی لیست MediaPlayer هستند مارکدار کنید؟
    یا میخواید این فایلها رو توی فرم خودتون لیست کنید و اونهایی رو که انتخاب میشه به mediaPlayer بفرستید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: مارک دار کردن فایل های صوتی که در مدیا پلیر پخش می شوند

    نه من می خوام یه لیست 700 تایی از فایل های صوتی رو که توی مدیا پلیر نمایش می دم بتونم کد بدم که چه موقع کدوم از اون فایل ها توسط مدیا پلیر اجرا بشن...

    مثلاً بگم که فایل اول و فایل شماره 50 که الان توی لیست مدیا پلیر هستند رو اجرا کنه ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •