نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

  1. #1

    اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    سلام پس از جستجو فراوان می خواستم کمکم کنید
    من یه فرم ورود اطلاعات دارم با دیتا گرید
    یه دستور زیر یکی از دکمه ها نوشتم
    یه فرم دیگه ایجاد کردم که مقداری رو برای این دستور میفرسته می خواستم وقتی از فرم دوم اطلاعت رو میفرستم همزمان دکمه فرم اول نیز کلیک بشه
    در اصل میخوام کنترل روی فرم اول رو اجرا کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    خوب شما از فرم مورد نظر یک نمونه سازی کنید و از طریق ان به اجزای فرم دسترسی پیدا کنید و اما کنترل مورد نظر در فرم مورد نظر را به صورت Public در بیاورید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    فرض کنیم کنترلت یک باتن باشه که در رویداد کلیک اون یه سری دستور داری و می خوای اون اجرا بشه ...( که روی فرم اولت هم هست)

    اونجایی که می خوای کنترلِ روی فرم اولت، اجرا بشه بنویس :


    form1. button1_Click();


    اینطوری اون کنترل فراخوانی می شه رویداد کلیکش ...

    اگه مشکل داشتی یه کم از کدهاتو بفرست یا نمونه فرمتو تا من بهتر بتونم کمکت کنم

  4. #4

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    مشکلم حل نشد فایل رو گذاشتم لطفا فایل رو ببین مشکل کجاست وی خوام وقتی روی گزینه جستجو در فرم دوم کلیک میکنم در فرم اول رویداد کلیک دکمه نمایش انجام بشه ممنون و سپاس گذار
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    ببین همونیه که میخواستی

    newsale.rar

  6. #6

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    فایل رو اشتباه گذاشته بودم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    فکر کنم با دیدن همون فایل تو پست 5 به نتیجه برسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    کدتو به این شکل توی فرم 2 در رویداد کلیک روی دکمه سرچ تغییر بده :


    f1.button2_Click(sender,e);


    در واقع به تابع آرگومان دادیم ... ببین درست می شه؟

  9. #9

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    مشکل حل نشد هیچ اتفاقی نمی افته

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    لطفا کدتونو بزارید ببینیم موشکلتون کجاست

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    چرا از اون روش که توی پست 5 فایلش رو گذاشتم استفاده نمیکنید
    مشکلی داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    ok

    دقیقاً مراحل زیر رو انجام بده

    برو توی فرمی که دکمه نمایش هست (form1) توی solution explorer کنار فرم علامت + رو گسترش بده و designer فرم مورد نظر رو باز کن برو توی اون اونجایی که دکمه نمایش رو تعریف کرده private رو به public تغییر بده ...

    حالا توی همون فرم روی دکمه نمایش دابل کلیک کن و اون تابع رو هم از private به public تغییر بده

    یعنی


    public void display_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }


    بعد توی فرم 2 روی دکمه جستجو دابل کلیک کن و این کدها رو اضافه کن


    Form1 f = new Form1();
    f.Tag = this;
    f.button1_Click(sender, e);


    حالا باید درست بشه !! من امتحان کردم اگه نشد بگو واست سورس نمونه بذارم

  13. #13

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    آقا درست نمیشه هر کاری می کنم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: اجرای دستورات از داخل فرم دیگر

    پروژه شما روی سیستم من خطای دیتابیس می ده نمی تونم روی اون اعمال کنم اما خودم یه پروژه ساده اشو گذاشتم بررسی کن درست کار می کنه..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •