نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

  1. #1

    چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام ممنون میشم که برنامه ای به زبان C برام بنویسید که حروف انگلیسی کوچک را با کارکتر ستاره زیر هم چاپ کنه.
    مثلا حرفb
    *
    *
    ****
    ****

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام
    ببینید شما با این کارتون میخواهید به نحوی کار یک فونت ساز رو انجام بدید.
    بهترین راه براتون استفاده از آرایه برای تک تک کاراکتر ها است.
    ببینید نگفتم آخرین راه بلکه بهترین و راحتترین راه این هست . برای کاراکتر b کد رو قرار میدم برای کاراکتر های دیگه خودتون ادامه بدید.
     
    bool *b_ch ={ // 8*8
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,1,1,1,1,0,0,
    1,1,1,0,0,1,1,0,
    1,1,1,1,1,1,1,0
    };
    void PrintChar(bool *b_chptr )
    {
    for( int j=0; j<8; j++){
    cout<<"\n";
    for( int i=0; i<8; i++)
    if( b_chptr[j*8+i] )
    cout<<"*";
    else
    cout<<" ";
    }
    }

    آرایه بالا باید 8 در 8 در نظر گرفته بشود.
    موفق باشید.(دست براتون کد رو ارسال کردم اگه ایرادی داشت خودتون اصلاح کنید فقط یک کار ساده چاپ هست.)
    آخرین ویرایش به وسیله tdkhakpur : دوشنبه 11 خرداد 1388 در 20:54 عصر دلیل: املا

  3. #3

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام خیلی ممنونم از لطفتون

  4. #4
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    Unhappy نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    اقا اين خط خطا ميدهههههههههههه
    void PrintChar(bool *b_chptr )
    ميگه b_chaptrچيه؟


    ميشه با اينلود و بقيه جزيات كامل بنويسي تراخداااااااااااااااااااا ااااجانهركي دوست داري

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    نقل قول نوشته شده توسط anita_jojo20 مشاهده تاپیک
    اقا اين خط خطا ميدهههههههههههه
    void PrintChar(bool *b_chptr )
    ميگه b_chaptrچيه؟


    ميشه با اينلود و بقيه جزيات كامل بنويسي تراخداااااااااااااااااااا ااااجانهركي دوست داري
    از کمپایلری استفاده میکنی که bool را نمی شناسه، توی این 2 خط bool را به int تبدیل کنی
    درست میشه.
    bool  *b_ch ={   // 8*8
    void PrintChar(bool *b_chptr )

  6. #6
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    Unhappy نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام من تبديل كردم (درضمن من با برنامه را مينويسمC++‎ win)
    #include<iostream.h>
    int main(){
    int b[8][8];
    int *b_ch ={ // 8*8
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,1,1,1,1,0,0,
    1,1,1,0,0,1,1,0,
    1,1,1,1,1,1,1,0
    };
    void PrintChar(int *b_chptr )
    {
    for( int j=0; j<8; j++){
    cout<<"\n";
    for( int i=0; i<8; i++)
    if( b_chptr[j*8+i] )
    cout<<"*";
    else
    cout<<" ";
    }
    }
    بازم خطا ميده
    شرمنده ولي ميشه كمكم كني دعات ميكنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    کد تان ایراد داشت، اصلاح شد:

    #include<iostream.h>

    int b_ch [] ={ // 8*8
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,0,0,0,0,0,0,
    1,1,1,1,1,1,0,0,
    1,1,1,0,0,1,1,0,
    1,1,1,1,1,1,1,0
    };

    void PrintChar(int *b_chptr)
    {
    for( int j=0; j<8; j++){
    cout<<"\n";
    for( int i=0; i<8; i++)
    if( b_chptr[j*8+i] )
    cout<<"*";
    else
    cout<<" ";
    }
    }

    int main()
    {
    PrintChar(b_ch);
    return 0;
    }

  8. #8
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    Talking نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    جناب(sasan_vm)
    خيلي ماهيييييييييييييييييييييي يييييييي
    دعات ميكنم تشكر دستت درد نكنه خدا هرچي بخواي بهت بده نجاتم دادي
    خيلي خوبيييييييييييييييييييييي يي

  9. #9
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    اقايون خانما جسارت است
    ميشه براي تمام اعاد انگليسي بخايم چاپ كنه چكار كنم
    خودم يه خورده تغير دادم a.b. را چاپ ميكنه ولي ميخوام مثل اگر حرف w را زدم w را با ستاره نشان بده يعني تصادفي حروف را انتخاب كنيم و چاپ كنه با ستاره منون ميشم بگين چطوري
    يك دنيا ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    برای این کار باید با سیستم فونت dos آشنا باشید، در سیستم dos (خدا رحمتش کنه) شکل و شمایل کاراکتر ها (font) در جدولی 4KB ذخیره می شه. که هنگام بوت سیستم این جدول به آدرسی خاصی در حافظه منتقل میشه و نمایش هر کاراکتر Ascii با ارجاع به این جدول خواهد بود که
    شما می توانید با تغییر این جدول فونت خودتان را در سیستم نصب کنید. (همه فارسی ساز های dos در ان زمان همین کار را می کردند)
    در این جدول برای هر کاراکتر 16 بایت در نظر گرفته شده است که برای 256 کاراکتر Ascii می شود 4KB ، این 16 بایت را بصورت یک ماتریس 16 در 8 در نظر بگیرید، 16 سطر و 8 ستون هر خانه این ماتریس می تواند صفر (خاموش) یا یک (روشن) باشد که خانه های روشن نمایش کارکتر مورد نظر است. (تصویر ضمیمه)
    شما احتیاج به خواندن این جدول دارید و برای این کار باید با interrupt های dos و نحوه استفاده ان اشنا باشید. در دوران دانشجویی یک برنامه font editor برای dos نوشتم که ضمیمه شده (این کد خیلی قدیمی و مربوط به زمان دانشجویی هست هر گونه خندیدن ممنوع ).
    کلاس TFont فونت نصب شده در سیستم را به 4KB حافظه داخلی خودش کپی میکند و با 2 تابع getChar , setChar امکان خواندن و نوشتن کاراکتر مورد نظر در جدول را می دهد. (هر کاراکتر را باید بصورت یک ارایه 16 بایتی منتقل کنید.)
    برای نمایش هر کاراکتر باید یک ارایه 16x8 داشته باشید و می توانید از تابع setTable کلاس TMapFont استفاده کنید. بعد از قرار گرفتن نمای کاراکاتر مورد نظر (در ارایه 16x8) می توانید هر سطر ان را در یک خط چاپ کنید.
    در ضمن در dos 2 تا جدول فونت موجود است ولی در ان واحد فقط یکی فعال میشود (رجوع شود به TFont::active) در برنامه FontEditor مشهود است. برنامهII FontEdit با استفاده از Borland C++‎ 3.1 , Turbo Vision 2 نوشته شده است.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    اقاي ساسان ولي من ميخوام مثلا اسم ali را وارد كنم اسم را با ستاره نشان دهد با زبان ++c
    متشكرم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    نقل قول نوشته شده توسط anita_jojo20 مشاهده تاپیک
    اقاي ساسان ولي من ميخوام مثلا اسم ali را وارد كنم اسم را با ستاره نشان دهد با زبان ++c
    متشكرم
    مثل اینکه برنامه FontEdit رو اصلا ندید، این برنامه یک ابزاری داره که فونت مورد نظر را بصورت یک ارایه برای زبان های (C, Pascal, Assembly) ذخیره میکنه که میشه از آن در هر برنامه ای استفاده کرد.

    برنامه ضمیمه را ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام . ميشه لطفا كمي كمك كنيد تا برنامه چاپ حروف به شكل ستاره حروفو از ورودي بگيره مثل يك اسم و در خروجي در يك سطر به شكل ستاره چاپ كنه ؟ خواهش مي كنم كمكم كنيد.

  14. #14

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    اين يك برنامه ساده و ابتدايي است كه نام كاربر را مي گيرد و به صورت ستاره چاپ مي كند.
    در همين تايپيك ( پست 10 ) اطلاعات خوبي درباره ساختار فونت‌ها و نرم افزار ويرايش فونت داده شده است كه مي شود به آنها مراجعه كرد. توضيحات دست و پا شكسته يي هم در برنامه من وجود دارد.
    اگر كسي اين برنامه را كامل تر كرد در همين تايپيك قرار دهد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    ببخشيد . ميشه راهنمايي كنيد چه طوري حروف تو يك سطر چاپ شند نه زير هم ؟ ممنون ميشم

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    ممنون از راهنماييتون .

  17. #17

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    تمام عملیات در تابع print_star انجام می شود و کدی که تابع gotoxy را کنترل می کند 10 خط هم نمی شود. ممکن است اگر برنامه نویس بهتری اینکار را انجام میداد کد خواناتری می نوشت به هر حال توضیح مختصری را برایت توی یک فایل word ضمیمه کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام . شرمنده دوست عزيز كه زودتر ازتون بابت توضيحاتتون تشكر نكردم . اميد وارم ناراحت نشده باشيد . بازم ممنون از لطفتون . موفق باشيد

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    خداييش خيلي خوب توضيح دادي ممنون . اگه سوالي بود ازتون ميپرسم .

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام . من فايل ضميمه رو خواندم و خيلي خوب بود . براي چاپ همه ي حروف قطعه تابع زير كافيه ؟ يه فايل ضميمه كردم كه كدي هست كه راهنمايي كردين
    يه فايل هم خودم نوشتم و كامل كردم ضميمه كردم اگه امكانش هست ببينيد و اشكالش رو بگين تو كجاست . حروف رو چاپ ميكنه ولي زير هم نه در يك سطر . ممنون ميشم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام به همه ي دوستان توروخدا يكي يه نظري در باره سوالي كه داشتم بده كدم چه مشكلي داره كه حروف زير هم چاپ ميشه نه در يك سطر ؟

  22. #22

    Thumbs up نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام
    برنامه ای رو گه می خواید می تونید تو سایت www.downloadproje.com پیدا کنید. تو این سایت یه سری برنامه برای همین موضوع گذاشته شده.
    موفق باشید.

  23. #23
    کاربر جدید آواتار anita_jojo20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    29

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    از همه دوستن كهلطف دارن و در حل اين سوال كمك ميكنند تشكر

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    سلام خيلي ممنونم از شما دوست عزيز farzadyazdan .ممنون

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار metalica
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    53

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    اين آدرستون توش برنامه ي مورد نظر ما نبود يه برنامه بود كه يه حرفو چاپ ميكرد ولي ما ميخوايم يا اسمو توي يك سطر چاپ كنه

  26. #26

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    چرا این خطا میاد؟
    1 21 F:\project\Untitled1.c [Error] iostream.h: No such file or directory
    جان من کمک کنید

  27. #27

    نقل قول: چاپ حروف انگلیسی با کارکتر ستاره

    این کد برای C#‎ هم هست سی شارپ

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •